fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Schroefdraad reparatieset

Het kan erg vervelend zijn wanneer een schroefdraad beschadigd of versleten is. Echter is het mogelijk om deze zelf te repareren met behulp van een re Lees meer...

Het kan erg vervelend zijn wanneer een schroefdraad beschadigd of versleten is. Echter is het mogelijk om deze zelf te repareren met behulp van een reparatieset.

Filters

Schroefdraad reparatieset

Bij Kippers Rijssen kunnen zowel particuliere klussers als bedrijven terecht voor een schroefdraad reparatieset. Met behulp van diverse draadzetters, boren en tappenbrekers ben je zelf in staat om een kapotte schroefdraad te repareren en versterken. Wij informeren je graag over ons aanbod en hoe je als bedrijf of particulier eenvoudig een set kunt bestellen via onze webshop.

Wat is schroefdraad?

Bij Kippers Rijssen kun je terecht voor een schroefdraad reparatieset. Een schroefdraad is een spiraalvormige verhoging of rug, aangebracht op een bout en in een moer. Samen worden ze gebruikt om twee voorwerpen door middel van een draaiende beweging aan elkaar te bevestigen.

Er bestaan verschillende soorten schroefdraden, waarbij de meeste cilindrisch of conisch zijn. Bij een cilindrische schroefdraad loopt het draad over de gehele lengte met dezelfde diameter. Bij een conische schroefdaad loopt het draad taps toe. Daarnaast bestaat er ook nog inwendig en uitwendig schroefdraad.

Inhoud van een schroefdraad reparatieset

Schroefdraden zijn dus onmisbaar bij het realiseren van bevestigingen met behulp van bouten en moeren. Het kan echter voorkomen dat een schroefdraad beschadigd of versleten raakt. Bijvoorbeeld bij het veelvoudig gebruik van een bout. Of doordat een bout onvakkundig is vastgedraaid. In sommige gevallen kan een schroefdraad ook beschadigd raken door roest. Belangrijk dus, om jouw schroefdraden te controleren op schade en slijtages.

Mocht er een schroefdraad gerepareerd of versterkt moeten worden, dan kan je gebruik maken van een schroefdraad reparatieset van Kippers Rijssen. Met onze set ben je in staat om eenvoudig een schroefdraad te repareren. Onze sets bestaan uit verschillende tappenbrekers, draadzetters en boren. Omdat de onderdelen van onze sets variëren qua maat, ben je in staat om alle schroefdraden zelf te repareren.

Schroefdraad reparatiesets van Kippers Rijssen

Voor een schroefdraad reparatieset zit je goed bij Kippers Rijssen. Al onze sets zijn te vinden in onze showroom in Rijssen. Tevens kun je jouw gewenste set ook online bestellen via onze webshop.

Al onze schroefdraad reparatiesets zijn afkomstig van het merk XP Tools. Dit merk staat bekend om hun betaalbare gereedschappen van goede kwaliteit. De reparatiesets bestaan uit verschillende draadzetters, tappenbrekers en boren waarmee je eenvoudig in staat bent om zelf een schroefdraad te repareren. Een 80-delige koffer waarmee je in staat bent om iedere klus snel en efficiënt aan te vliegen.

Schroefdraad reparatieset bestellen

Op zoek naar een kwalitatief goede reparatieset, om versleten of beschadigde schroefdraden te repareren? Dan zit je als particulier of bedrijf goed bij Kippers Rijssen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van schroefdraad reparatiesets. Onze sets bestaan uit draadzetters, tappenbrekers en boren met variërende maten. Al onze reparatiesets zijn te vinden in onze fysieke showroom in Rijssen. Hier maak je tevens kennis met onze deskundige medewerkers, die je graag voorzien van passend advies.

Ook bieden wij je graag de mogelijkheid om jouw toekomstige schroefdraad reparatieset online te bestellen via de webshop van Kippers Rijssen. Zo kun je op elk moment ons aanbod met elkaar vergelijken, om zo een weloverwogen keuze te maken. Omdat wij altijd uit onze eigen voorraad leveren, zullen onze klanten profiteren van een snelle levering. Zo ben je binnen no time in staat om jezelf of jouw werknemers te voorzien van de juiste tools om een schroefdraad te repareren. Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.