fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
216 resultaten
Sorteer op
Filters

Het merk Seneca is een bekend merk dat gespecialiseerd is in handgereedschap en accessoires. Het biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers in verschillende vakgebieden.

Seneca streeft naar innovatie en kwaliteit in al hun producten. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën en trends in de industrie te integreren. Het merk heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en gewaardeerde keuze voor professionals en enthousiaste klussers die op zoek zijn naar hoogwaardig elektrisch gereedschap.

Door te luisteren naar de behoeften van hun klanten en voortdurend te streven naar verbetering, blijft Seneca zich ontwikkelen en uitbreiden. Ze blijven nieuwe producten ontwikkelen en hun assortiment aanpassen om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen.

Met een focus op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak heeft Seneca een sterke positie verworven in de markt voor elektrisch gereedschap. Hun producten worden wereldwijd gebruikt en gewaardeerd door professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige gereedschappen en accessoires.

De producten van Seneca

Het assortiment van Seneca omvat diverse gereedschappen die zijn ontworpen om aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers te voldoen. Hier volgt een overzicht van enkele producten die in het assortiment van Seneca te vinden zijn:

  • Tangen: Seneca biedt een verscheidenheid aan tangen, waaronder combinatietangen, zijsnijtangen, waterpomptangen en verstelbare tangen. Deze tangen zijn ontworpen voor het vastpakken, knippen, buigen en draaien van verschillende materialen.
  • Moersleutels: Het assortiment moersleutels van Seneca omvat verstelbare moersleutels en steeksleutels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor het vastdraaien en losdraaien van moeren en bouten.
  • Inbussleutels: Seneca biedt inbussleutels, ook wel bekend als zeskantsleutels of Allen-sleutels. Deze sleutels worden gebruikt voor het aandraaien en losdraaien van inbusbouten en -schroeven.
  • Popnageltangen: Seneca heeft popnageltangen in het assortiment, die worden gebruikt voor het bevestigen van popnagels. Popnagels zijn handige bevestigingsmiddelen die veel worden gebruikt in de metaal- en constructie-industrie.
  • Verlengstukken en ratels: Seneca biedt verlengstukken en ratels die handig zijn bij het werken met bouten en moeren op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze gereedschappen maken het mogelijk om krachtig te draaien en bieden meer flexibiliteit tijdens het werken.
  • Dopsleutelsets: Seneca heeft een breed scala aan dopsleutelsets beschikbaar, variërend in grootte en specificaties. Deze sets bevatten verschillende maten doppen en accessoires, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen.
  • Sleutelsets: Het assortiment van Seneca omvat ook sleutelsets, zowel inbussleutelsets als steeksleutelsets. Deze sets bieden een reeks maten in één handige verpakking.
  • Schroevendraaiersets: Seneca biedt diverse schroevendraaiersets, bestaande uit verschillende soorten schroevendraaiers met uiteenlopende koppen en maten. Deze sets zijn handig voor verschillende klussen en toepassingen.

Het assortiment van Seneca is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals en doe-het-zelvers. De gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak te bieden. Ze worden veel gebruikt in verschillende vakgebieden, zoals de bouw, industrie, automotive en meer.

Seneca heeft ook oog voor ergonomie en gebruiksgemak. Ze ontwerpen hun gereedschappen met comfortabele handgrepen, intuïtieve bedieningselementen en handige functies om het werk gemakkelijker en efficiënter te maken.