fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Moersleutels Moersleutels

Filters

Seneca moersleutels

Er zijn van die bepaalde gereedschappen waar je eigenlijk niet buiten kunt. Een moersleutel is hier een sprekend voorbeeld van. En als we dit verder doortrekken, dan is de conclusie gerechtvaardigd dat in elke garage, werkplaats of schuur Seneca moersleutels te vinden zouden moeten zijn. Seneca moersleutels zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in de webwinkel van Kippers Rijssen. Check hieronder ons aanbod.

Verstelbare sleutels van Seneca

Bouten en moeren hebben vrijwel altijd twee of meer platte vlakken. Deze platten vlakken zorgen ervoor dat u een moersleutel kunt gebruiken om de bouten of moeren vast c.q. los te draaien. De Seneca moersleutels die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn verstelbaar. Hierdoor kunt u deze sleutels voor verschillende maten bouten en moeren gebruiken. Het instellen van de juiste bekwijdte is eenvoudig. U legt de sleutel op de moer of bout en draait vervolgens de bek vast door aan het wormwiel op de moersleutel te draaien. Wanneer u dit wormwiel niet verder aan kunt draaien is de juiste bekwijdte bepaald en kunt u aan de slag.

Professionele kwaliteit van Seneca

Gereedschap heeft vaak veel te lijden. Alleen dat gereedschap dat van professionele kwaliteit is kan tegen een stootje en gaat lang mee. Seneca moersleutels behoren tot de categorie professioneel gereedschap van de beste kwaliteit. Zo is het bekken van deze sleutels gepolijst en is er een handige, praktische schaalverdeling op de moersleutels aangebracht. Bovendien zijn deze sleutels gemaakt van staal van de hoogste kwaliteit, namelijk van chroom/vanadium staal. Uw garantie voor gereedschap dat lang mee gaat. Bekijk ook eens:

Seneca moersleutels kopen

In onze webwinkel vind u alle info die u nodig heeft met betrekking tot deze specifieke sleutels. U heeft de keuze uit verschillende maten. Wij begrijpen heel goed dat u uw bestelling graag snel geleverd wilt hebben. Dit is voor Kippers Rijssen geen enkel probleem, aangezien wij het overgrote deel van ons assortiment gewoon voor u op voorraad hebben. Vandaag besteld is dan ook meestal al de volgende werkdag in huis. En dat natuurlijk tegen prijzen die altijd scherp en concurrerend te noemen zijn!

U kiest toch ook voor Kippers Rijssen? Bekijk ons volledige assortiment gereedschap, machines en werkplaatsinrichting online of kom langs in onze fysieke vestiging in Rijssen.