fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Losse sleutelsets Losse sleutelsets

30 resultaten
Sorteer op
Filters

Seneca losse sleutels

Het natuurlijk best eens voorkomen dat een stuk gereedschap zoek raakt. Een ringsleutel of steeksleutel van een bepaalde maat blijkt soms ineens onvindbaar. Aangezien je niet zonder dit soort sleutels kunt is het wel zo gemakkelijk als je losse sleutels kunt kopen en niet direct vast zit aan een sleutelset. Vandaar dat wij een ruim assortiment Seneca losse sleutels voor u op voorraad hebben. 

Het praktisch gemak van steek –en ringsleutels

Seneca is een fabrikant van gereedschap die kwaliteit en praktisch gemak hoog in het vaandel heeft staan. De Seneca losse sleutels uit ons assortiment zijn een combi van een ringsleutel en een steeksleutel. U bent vast en zeker bekend met deze sleutels en weet dan ook als geen ander hoe praktisch deze zijn in het dagelijks gebruik. Wanneer u kiest voor een losse sleutel van dit merk, dan is de maat van de ringsleutel en de steeksleutel hetzelfde. Afhankelijk van de werkzaamheden kiest u de juiste sleutel die op dat moment het meest efficiënt is om te gebruiken, zonder dat u hiervoor een ander stuk gereedschap ter hand hoeft te nemen. Het is immers slechts een kwestie van de sleutel omdraaien.

Verschillende maten

De Seneca losse sleutels zijn in een groot aantal verschillende maten verkrijgbaar. Kippers Rijssen heeft uiteraard alle gangbare maten in het assortiment, maar daarnaast kunt u ook voor de minder gangbare maten bij ons terecht. Bovendien hebben we ook een Seneca wielsleutel in het assortiment opgenomen.

Robuuste professionele kwaliteit

De Seneca losse sleutels zijn van professionele kwaliteit. Zo zijn ze gemaakt van zeer hard staal, het zogenaamde chroom/vanadium staal, waardoor ze lang meegaan in een veeleisende omgeving die een garage of werkplaats nu eenmaal is. Deze steek –en ringsleutels zijn verchroomd en mat afgewerkt.

Seneca biedt nog meer gereedschap aan als:

Seneca losse sleutels kopen

Kies ook voor de handige combinatie van steeksleutel en ringsleutel in één stuk handgereedschap. U koopt dit gereedschap natuurlijk in onze webwinkel. Uiteraard kunt u dit gereedschap ook kopen in onze fysieke vestiging aan de Heliumweg in Rijssen. Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Seneca en Kippers Rijssen. Wij zien uw bestelling dan ook graag tegemoet!