fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Sleutelsets Sleutelsets

Filters

Seneca sleutelsets

Sleutelsets zijn voor veel zakelijke professionals simpelweg onmisbaar. Een sleutelset bestaat altijd uit sleutels van verschillende maten. Door een set sleutels bij u te hebben grijpt u nooit mis en heeft u voor elke klus altijd de juiste steeksleutel of ringsleutel voor het grijpen. Kippers Rijssen heeft ervoor gekozen om Seneca sleutelsets in het assortiment op te nemen, vanwege de uitstekende kwaliteit ervan. Het volledige aanbod vind u hier:

Verschillende sleutelsets

Kippers Rijssen is er voor zowel de zakelijke professional als voor de particuliere doe het zelver. Zoveel mensen, zoveel wensen en dus heeft u de keuze uit verschillende sleutelsets van dit merk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de SENECA STEEKRINGSLEUTELSET 16 DELIG die geleverd wordt in een handige opbergbox. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Seneca sleutelset die alleen uit ringsleutels bestaat. Het ligt dan natuurlijk voor de hand dat u kunt kiezen voor een set die alleen uit steeksleutels bestaat.

Topstuk uit deze categorie is de zeer uitgebreide STEEKRINGSLEUTELSET 26 DELIG. Kiest u voor deze set, dan heeft u een waar arsenaal aan sleutels tot uw beschikking.

Seneca sleutelsets = kwaliteit

Seneca is een fabrikant van gereedschap die al vele jaren tot de topmerken gereedschap behoort. Het merk heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en legt de lat hoog voor zichzelf. De kwaliteit van het Seneca gereedschap is zonder enig voorbehoud uitstekend te noemen. Wanneer we inzoomen op de kwaliteit van de Seneca sleutelsets, dan kunnen we ook niet anders dan tot de conclusie komen dat ook dit handgereedschap van absolute topkwaliteit is. Zo zijn deze sets vervaardigd uit chroom-vanadium staal, een bijzonder sterke variant staal. Hierdoor gaan de sleutelsets van dit merk lang mee en kunnen zij de grote krachten die worden uitgeoefend met het grootste gemak aan.

Ontdek ook onze andere Seneca producten:

Seneca sleutelsets kopen

U koopt deze sleutelsets uiteraard in onze webwinkel. U profiteert hierbij altijd van de verregaande service van Kippers Rijssen en bovendien bent u altijd voordelig uit. Wij weten de levertijden altijd kort te houden, want verreweg het grootste deel van ons zeer uitgebreide assortiment hebben wij voor u op voorraad. Voor vragen staat de klantenservice u natuurlijk graag te woord. Want bij Kippers Rijssen staat u er immers nooit alleen voor!