fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Losse doppen Losse doppen

24 resultaten
Sorteer op
Filters

Seneca doppen

Ook in uw werkplaats of garage zal vast en zeker veelvuldig gewerkt worden met dopsleutels. Dit stuk gereedschap is bijzonder praktisch in het gebruik. Dit is zeker het geval als u kiest voor de variant met zogenaamde losse doppen. Nadeel van het gebruik van een tool met losse doppen is dat deze doppen kwijt kunnen raken. Gelukkig biedt Kippers Rijssen uitkomst want wij bieden u een ruim assortiment Seneca losse doppen.

Hoe werkt een dopsleutel met losse doppen?

Dit stuk gereedschap is groot in zijn eenvoud te noemen. Het is feitelijk gezien niet meer dan een handgreep waarop een vierkante stift is geplaatst. Deze vierkante stift is op zijn beurt weer voorzien van iets dat we een ‘snapkogeltje’ noemen. Hierop plaatsen we de Seneca doppen, want deze hebben aan de ene zijde een opening, vierkant in dit geval, die precies op de stift past. U zoekt in uw assortiment Seneca losse doppen de juiste maat en klikt deze op de stift. Het snapkogeltje voorkomt dat de moerdop eraf valt.

Verschillende maten Seneca doppen

De bevestigingskant van de Seneca losse doppen is universeel. U kunt de Seneca doppen dan ook op elke dopsleutel gebruiken. Wat niet universeel is, dat is de maat. Dit natuurlijk vanwege de doodeenvoudige reden dat bouten en moeren niet universeel zijn en in veel verschillende maten voorkomen. We raden u dan ook aan om te kiezen voor een behoorlijk aantal Seneca doppen in verschillende maten. Zo heeft u altijd voor elke maat schroef of bout de juiste losse dop bij de hand.

Chroom Vanadium staal

Losse moerdoppen moeten een grote kracht kunnen weerstaan. Dit betekent dat zij van zeer sterk staal gemaakt dienen te zijn. Is dit niet het geval, dan merkt u dit direct aan het feit dat de dop beschadigt raakt en de bout of schroef minder of helemaal niet meer omsluit. De Seneca doppen behoren tot de beste kwaliteit losse doppen die er zijn. Ze zijn namelijk vervaardigd uit het zeer sterke chroom vanadium staal:

Ben je benieuwd naar meer Seneca gereedschap? Bekijk onze andere categorieën:

Seneca doppen kopen

In onze webwinkel vind u, zoals gezegd, het volledige assortiment Seneca losse doppen dat wij u te bieden hebben. Bestellen is eenvoudig en vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd. Bestel daarom vandaag nog uw Seneca doppen bij Kippers Rijssen!