fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Demonteer toebehoren

Voor het monteren en demonteren van uw banden heeft u natuurlijk niet genoeg aan alleen een bandenwisselaar. Zowel bij het gebruik van een automatisch Lees meer...

Voor het monteren en demonteren van uw banden heeft u natuurlijk niet genoeg aan alleen een bandenwisselaar. Zowel bij het gebruik van een automatische als bij een handmatig aangestuurde bandenwisselaar, is het van belang ook de bijbehorende accessoires aan te schaffen, zodat u zo effeciënt mogelijk te werk kan gaan. Alle onderdelen die het (de)monteren van banden zo eenvoudig mogelijk maken, staan hier voor u in een duidelijk overzicht. Deze accessoires zijn echter ook te vinden in de showroom van Kippers. Naast al de accessoires die u helpen bij het (de)monteren van banden, vindt u hier ook alles wat u nodig heeft voor het balanceren van wielen.

37 resultaten
Sorteer op
Filters

Demonteer en balanceer toebehoren Trainsway

Trainsway levert naast demonteer- en balanceermachines ook de bijbehorende onderdelen en accessoires die u nodig heeft bij het (de)monteren en balanceren van banden en wielen. Een aantal producten die u goed kunt gebruiken bij het balanceren of demonteren zijn:

  • Bandenvet
  • Balanceerklem
  • Montagekop
  • Adapter
  • Hulparm
  • Conusset

Een aantal producten van Trainsway zijn specifiek bedoelt voor Trainsway. Bijvoorbeeld de adapter set voor het monteren van motorfietswielen. Deze zijn geschikt voor de demonteerapparaten ZH620 en ZH626. Dit zijn twee basis modellen van Trainsway. De adapter set moet hierbij apart aangeschafd worden. Wat wel bij deze modellen geleverd wordt, is een bandenlichter, olienevelaar, bescherm kappen, klauwen, hielbreker en een bandenmeter! De montagekoppen die u in het assortiment vindt, zijn te gebruiken voor alle Trainsway apparaten. De overige producten zijn geschikt voor alle balanceerapparten demonteerapparaten. Heeft u twijfels of vragen? Bel gerust naar 0548 51 75 75 of kom langs in de showroom.

Demonteer en balanceer toebehoren functie

Één van de producten die u ongetwijfeld nodig heeft bij het verwisselen van uw banden is bandenvet. Dit smeert u op de hiel van de velg om beschadiging van de hiel tijdens het demonteren te voorkomen. De montagekop helpt bij het losmaken van de band. De montagekop wordt vastegezet tegen de rand van de velg, vervolgens wordt de bandenlepel tussen de velg en de montagekop geplaatst. Tot slot moet de rand van de band over de montagekop gehaald worden en kan de band losgemaakt worden.
Bij het balanceren van wielen heeft u uiteraard ook de nodige accessoires nodig. Één van deze onmisbare producten is plaklood. Dit zijn kleine balanceer gewichtjes van 5 gram per stuk. Deze worden gebruikt om onbalans op te heffen. Plaklood wordt aan de binnenkant van de velg geplaatst. Het plaklood van Kippers is geschikt voor aluminium en stalen velgen.