fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lucht reinigingspistolen

Altijd al op zoek geweest naar een effectief middel om die smerige of vervuilde autobekleding, bank, onderdelen of zelfs werkplaats tiptop schoon te k Lees meer...

Altijd al op zoek geweest naar een effectief middel om die smerige of vervuilde autobekleding, bank, onderdelen of zelfs werkplaats tiptop schoon te krijgen? Dan hebben wij de oplossing voor u met het reinigingspistool op lucht van Hazet. Dit reinigingspistool van het merk Hazet kent een krachtige werking en met haar lichtgewicht weet u vervuilde oppervlakken in een mum van tijd weer stralend schoon te krijgen. Benieuwd hoe het werkt lees dan vooral verder.

Filters

Gemak van een reinigingspistool

Het reinigingspistool is eenvoudig in gebruik, zonder gebruikershandleiding. Aan de hand van de reguleringsknop wordt de hoeveelheid vloeistof bepaald die op het oppervlak terecht komt. Deze verneveling ontstaat op basis van de hoge druk die ingebouwd zit met een werkdruk van 6,3 bar. Het vloeistofreservoir heeft een inhoud van 1L en daarnaast wordt er een luchtdruk van 254L/min. verbruikt. Een zeer compact en uiterst geschikt reinigingspistool voor alle vervuilde oppervlakken.

Om het u makkelijk te maken in lastige posities toch een effectieve en volledig gegarandeerde schoonmaak te creëren kent het reinigingspistool een roterende luchtslang en wordt er een opzetborstel bijgeleverd. Met deze combinatie hoeft u niet bang te zijn dat u blijft zitten met lastig te verwijderen plekjes. Het Hazet reinigingspistool voltooid haar taak. Het reinigingspistool is geschikt voor de dagelijkse schoonmaak van huis-tuin-en-keuken taken, maar past ook zeer goed bij bedrijven waar machines of de werkplaats zelf iedere dag grondig schoongemaakt moeten worden. Dankzij het eenvoudige formaat is het reinigingspistool een absolute aanwinst voor u als particulier of bij zakelijk gebruik. Met het compacte formaat bergt u het eenvoudig op.

Accessoires Hazet reinigingspistool

Het idee van vloeistof of simpelweg water op bekleding of andere oppervlakken die vlekgevoelig zijn geeft u misschien twijfels over het gebruik van het reinigingspistool. Niet doen! Dit is namelijk zeer eenvoudig op te lossen met de aanschaf van een opzuigbuis en op deze manier maximaliseert u het reinigingseffect. Met deze opzuigbuis voorkomt u het probleem dat een reinigingsmiddel of water in één keer intrekt. U zult zich dus geen zorgen hoeven te maken over een watervlek of kring. De opzuigbuis wordt geleverd met een 4-delige adapter set toepasbaar op vele natzuigapparaten.

Er hoeft dus geen enkele twijfel te bestaan over het gebruik van het reinigingspistool en/of de eventuele effecten. U kunt simpel en vertrouwd aan de slag met al die opschoonklusjes die al jarenlang zijn blijven liggen. In een handomdraai is ieder onderdeel weer stralend schoon en ziet het er weer stukken frisser uit. Het reinigingspistool helpt u!

Reinigingspistool op lucht kopen?

Wij zijn sinds jaar en dag de vertrouwde partner en voeren alleen topmerken in ons assortiment. Wij selecteren producten van de hoogste kwaliteit, zodat u als gebruiker het beste resultaat ervaart. U komt bij ons dan ook niets tekort. Onze vakspecialisten staan u graag te woord met advies of extra informatie over een specifiek product. Nog niet overtuigd? Kom langs in onze showroom of bel gerust als u dat liever heeft. Wij staan u dag en nacht voor u klaar om alle twijfels weg te nemen. 

De types luchtgereedschap beschikbaar bij Kippers

Zoals u nu weet heeft Kippers dus een breed aanbod aan verschillende gereedschappen die werken door middel van pneumatiek. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: