fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Polijstmachines

Een polijstmachine is een apparaat dat ervoor dient om een oppervlak van materiaal glad en glanzend te maken. De materialen die bewerkt kunnen worden Lees meer...

Een polijstmachine is een apparaat dat ervoor dient om een oppervlak van materiaal glad en glanzend te maken. De materialen die bewerkt kunnen worden met de polijstmachines van Kippers zijn koper, aluminium, chroom en RVS. Door het polijsten krijgt het materiaal een sterk spiegelend effect en wordt het uiterlijk van het materiaal of de voorwerpen verbeterd. Een bijkomend voordeel van polijsten is dat het zorgt voor een spiegelbeeld op het materiaal. 

Filters

Polijsten van materiaal is belangrijk omdat:

  • Het nodig is bij oneffenheden of beschadigingen op de oppervlakte van het materiaal
  • Het verkleint de kans op roest in het metaal
  • Het wrijving voorkomt

Hoe werkt polijsten?

Polijsten is een erg makkelijk en tevens ook een relatief veilig proces. Stop allereerst de stekker in het stopcontact. Door daarna herhaaldelijk te gaan schuren, kan het materiaal steeds gladder worden gemaakt. Blijf polijsten tot alle vervuiling en oxidatie verdwenen is, zodat het materiaal er glanzend uitziet.

De types polijstmachines bij Kippers?

Bij Kippers bieden wij verschillende soorten polijstmachines aan die verschillen in merk, specificaties en prijs. Alle polijstmachines die beschikbaar zijn hebben een aluminium behuizing. Tevens beschikken ze over een krachtige rotor met rollagers van topkwaliteit. Hierdoor zijn de polijstmachines duurzaam en zijn ze geluidsarm. Daarnaast werken alle polijstmachines op perslucht. De machines worden geleverd met een harde én een zachte polierschijf. Voor slijpmolenhouders kun je ook bij ons terecht.

De polijstmachines van OPTIMUM bieden veel voordelen, waaronder:

  • Onderhoudsvrije motoren
  • Kwalitatief hoogstaande rollagers
  • Modern design
  • Uitstekende prijs-prestatieverhouding

Daarnaast is de behuizing van deze polijstmachines er stevig, en zijn ze gebouwd voor een professionele bewerking van metalen.

Ook voor wandhouders ben je bij Kippers op de juiste plek. De wandhouders zijn erg licht (0,10kg) en zijn uitstekend om de polijstmachines aan te bevestigen. Daarnaast beschikken ze over een bakje dat water op kan vangen. De afmetingen bedragen 320x320x250mm.

Polijstmiddelen nodig? Bij Kippers bieden we verschillende producten zoals polijstpasta en schuurbanden aan.

Waarom een polijstmachine kopen bij Kippers?

Bij Kippers beschikken wij over een gigantisch assortiment van producten. Deze zijn opgeslagen en tentoongesteld in onze gigantische showroom (1100m2!) in Rijssen. Kom gerust langs om hier een kijkje te nemen. Onze werknemers kunnen je dan ook van professioneel advies voorzien.

Shop je liever online? Dit is uiteraard ook mogelijk via onze website. Bestellen gaat erg gemakkelijk en er zijn diverse betaalmiddelen beschikbaar. Voor contact kun je ons overigens per mail, telefonisch of via de chatbox op de website bereiken.

Als je besluit om de polijstmachine online te kopen bij Kippers, dan wordt het binnen 2 werkdagen al bezorgd, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met de machine.

Kippers beschikt over een ruim assortiment zoals: