fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Tuinpompen

Bij Kippers beschikken wij over diverse tuinpompen van hoge kwaliteit. Deze worden aangeboden voor mooie prijzen, omdat wij er zeker van willen zijn j Lees meer...

Bij Kippers beschikken wij over diverse tuinpompen van hoge kwaliteit. Deze worden aangeboden voor mooie prijzen, omdat wij er zeker van willen zijn je de juiste prijs betaald voor een kwalitatief-hoogwaardig product. Interesse in een van onze tuinpompen? Lees dan gerust verder!

Filters

Wat is een tuinpomp?

Een tuinpomp is een apparaat dat uitermate geschikt is voor het verpompen van regen of grondwater in en rondom de tuin. Een tuinpomp wordt ook wel een beregeningspomp genoemd, aangezien de tuinpomp gebruikt kan worden om na het pompen het gazon van de tuin te besproeien. Het voordeel is dat de tuinpomp beregent kan worden vanuit een externe bron, en het de kwaliteit van het weggepompte water hoeft niet hoogstaand te zijn, aangezien het water uit een vijver, sloot, kanaal of put worden gehaald en daarna opnieuw voor de tuin gebruikt kan worden.

De werking van een tuinpomp

Allereerst moet je een slang bevestigen aan de tuinpomp. Het installeren en opstarten van een tuinpomp gaat op de volgende wijze:

  • Koppel een voorfilter aan de pomp
  • Vul de aanzuigslang met water en koppel de slang aan de pomp
  • Vul het pomphuis met een gieter of maatbeker zodat de tuinpomp van water is voorzien
  • Plaats de slang in het water
  • Zet de pomp aan
  • Check voor de zekerheid of alle koppelingen luchtdicht zijn

Andere producten in de categorie tuin en park

Naast tuinpompen bieden wij bij Kippers nog vele producten aan in dezelfde categorie die ook erg bruikbaar voor je kunnen zijn. Denk hierbij aan:

De voordelen van het kopen van een tuinpomp bij Kippers

Doordat we bij Kippers over een volledig assortiment van tuinmachines en gerelateerde producten beschikken, ben je er zeker van dat je de mogelijkheid hebt om producten aan te schaffen die je echt kunt gebruiken voor je tuin. Tevens kun je altijd in kijkje nemen in onze showroom in Rijssen. Deze is namelijk wel 1100m2, en zowat al onze producten staan hier tentoongesteld. Hier kun je uiteraard voor advies vragen bij een van onze professionele werknemers. Een aankoop doen kan hier ook gemakkelijk.

Online bestellen is daarnaast ook een mogelijkheid. Wij trachten om het product/de producten de volgende dag al te leveren, waardoor je al snel kunt genieten van je aankoop. Betalen gaat gemakkelijk via de diverse betaalmogelijkheden.