fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lasstaaf

Een lasstaaf wordt veelvuldig gebruikt tijdens het lassen. Een lasstaaf is voor een aantal veel voorkomende laswerkzaamheden de meest ideale oplossing Lees meer...

Een lasstaaf wordt veelvuldig gebruikt tijdens het lassen. Een lasstaaf is voor een aantal veel voorkomende laswerkzaamheden de meest ideale oplossing. Dankzij dit materiaal weet een vakman als u strakke en solide lasverbindingen te maken. Lasstaven zijn er in verschillende soorten. Natuurlijk vind u het grootste aanbod hiervan bij Kippers Rijssen. En de prijs? Dit is zoals altijd bij Kippers scherp en concurrerend. Bekijk hier het volledige aanbod.

Filters

Voor elk materiaal een lasstaaf

Een universele lasstaaf bestaat eigenlijk niet. Laswerkzaamheden worden immers op verschillende soorten materiaal uitgevoerd. Denkt u hierbij onder andere aan bijvoorbeeld staal, roestvrijstaal (rvs) en aluminium. Voor elk van deze materialen heeft Kippers lasstaven in het assortiment opgenomen. Uiteraard heeft u hierbij ook de keus uit verschillende diktes. Wat de verschillende staven gemeenschappelijk hebben is de lengte, te weten 1 meter. Hierdoor zijn ze goed hanteerbaar.

INE lasstaaf

De kwaliteit van laswerk staat of valt natuurlijk met het vakmanschap van de lasser. We gaan er vanzelfsprekend van uit dat u een professional bent en dat ook u staat voor kwaliteit en vakmanschap. Om solide en fraai vakwerk af te leveren dient het materiaal waar u mee werkt van diezelfde professionele kwaliteit te zijn. Dit geldt niet alleen voor het lasapparaat en de verschillende accessoires die u bij het lassen gebruikt. Dit geldt namelijk zeker ook voor de lasstaaf die u gebruikt. Wij hebben gekozen om de lasstaven van het merk Ine in ons assortiment op te nemen. Ine is een gedegen en betrouwbaar merk en heeft bovendien een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment lasapparatuur:

Lasstaaf kopen

In de webwinkel van Kippers Rijssen vind u vast en zeker ook de lasstaaf waar u naar op zoek bent. Bestellen is eenvoudig en in de meeste gevallen wordt uw bestelling al de volgende werkdag bij u bezorgd. Elke lasstaaf hebben wij voorzien van die informatie die voor u van belang is. Dit stelt u in staat om zelfstandig de juiste keuze te maken. Mocht u toch meer informatie nodig hebben of willen overleggen met één van onze verkoopspecialisten, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.

Veilig werken met een lasstaaf

Bij Kippers Rijssen hechten wij veel waarde aan veiligheid. Bij het lassen en het gebruiken van lasstaven is het dus belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele risico´s. Naast dat je bij Kippers Rijssen terecht kun voor lasstaven, bieden wij ook verschillende laskleding aan.

Lassen kan een zeer risicovolle activiteit zijn. Tijdens het lassen komen er extreem hoge temperaturen vrij, wat de kans op brandwonden kan verhogen. Ook kan de lasboog een erg helder licht veroorzaken, wat kan leiden tot beschadiging aan het oog en zelfs blindheid. Belangrijk dus om tijdens het lassen de juiste beschermende kleding te dragen. Zo dienen de huid, ogen en oren altijd voldoende beschermt te worden. Ook dient de huid op de armen, handen, voeten en benen beschermt te worden tegen de hoge temperaturen.

Lasstaven van Kippers Rijssen

Wanneer je een werkstuk maakt van één soort metaal, is het belangrijk dat de door jouw gekozen lasstaaf van hetzelfde materiaal is. Vandaar dat je bij Kippers Rijssen lasstaven van verschillende materialen kunt aanschaffen. Zo beschikken wij over aluminium, RVS en stalen lasstaven. Wij lichten ons assortiment graag verder toe.

Lasstaaf aluminium

Onze lasstaven van het merk INE zijn geschikt voor het tot stand brengen van lasverbindingen tussen bijna alle soorten aluminium. Hierbij is het van belang dat het aluminium gelegeerd is met een maximum van vijf procent magnesium. De aluminium lasstaven beschikken over een lengte van één meter en een gewicht van twee kilogram. Daarnaast heb je de keuze uit variërende diktes tussen de 1,6 en 3,2 millimeter. Een aluminium lasstaaf voldoet aan de opgelegde EN en ISO normen.

Lasstaaf staal

Onze lasstaven van het merk INE zijn geschikt voor het tot stand brengen van lasverbindingen tussen ongelegeerde en fijnkorrel staalsoorten. Een stalen lasstaaf kan gebruikt worden voor het lassen van machines, bruggen, voertuigen en meer. De stalen lasstaven beschikken over een lengte van één meter en een gewicht van vijf kilogram. Daarnaast heb je de keuze uit variërende diktes tussen de 1,6 en 3,2 millimeter. Een stalen lasstaaf voldoet aan de opgelegde EN en ISO normen.

Lasstaaf RVS

Onze lasstaven van het merk INE zijn geschikt voor het tot stand brengen van lasverbindingen tussen gelijk- en ongelijksoortige typen RVS. Tevens staan deze lasstaven bekend om hun hoge mate van roestwerendheid. Onze RVS lasstaven beschikken over een lengte van één meter en een gewicht van vijf kilogram. Daarnaast heb je de keuze uit variërende diktes tussen de 1,6 en 2,4 millimeter. Een RVS lasstaaf voldoet aan de opgelegde EN en ISO normen.

Lasstaaf bestellen

Bij Kippers Rijssen zijn zowel particuliere klussers als bedrijven aan het goede adres voor lasstaven. Met een lasstaaf ben je in staat om solide en strakke lasverbindingen tot stand te brengen. Daarnaast heb je bij ons een ruime keuze uit verschillende materialen, zodat je iedere klus snel en efficiënt kunt aanvliegen. Al onze lasstaven zijn te vinden in onze fysieke vestiging in Rijssen, waar ons team je graag verder helpt en adviseert. Tevens ben je hier ook aan het juiste adres voor beschermende laskleding en ander lasapparatuur.

Liever jouw gewenste lasstaaf online bestellen? Onze webshop bevat een breed assortiment lasstaven, die met enkele klikken besteld kunnen worden. Onze producten zijn altijd ruim op voorraad, waardoor onze klanten profiteren van een snelle levertijd. Voor vragen kun je daarnaast in contact komen met onze klantenservice.