fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

brand-logo Swarfega

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Swarfega is een bekend merk dat gespecialiseerd is in handreinigers en huidverzorgingsproducten voor industriële toepassingen. Het merk is vooral bekend vanwege zijn krachtige reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen om olie, vet, verf, inkt en andere hardnekkige stoffen van de huid te verwijderen.

Het verhaal van Swarfega begon in het Verenigd Koninkrijk in de jaren 1940. Het merk werd opgericht door een chemicus genaamd Audley Bowdler Williamson, die een effectieve oplossing wilde bieden voor het verwijderen van metaalresten, zoals swarf, van de handen van werknemers in metaalbewerkingsfabrieken. Hij ontwikkelde een revolutionaire handreiniger die niet alleen effectief was, maar ook mild genoeg om de huid niet uit te drogen.

Sinds de oprichting heeft Swarfega zijn assortiment uitgebreid om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende industrieën. Ze bieden nu een breed scala aan handreinigers, huidbeschermingsproducten, handcrèmes en zeep die speciaal zijn ontworpen voor professionals die dagelijks met vuil en hardnekkige stoffen werken.

Wat Swarfega onderscheidt, is hun voortdurende focus op kwaliteit en innovatie. Ze blijven nieuwe formules en technologieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat hun producten de meest effectieve reiniging bieden en tegelijkertijd zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de huid. Daarnaast hecht het merk veel waarde aan veiligheid en voldoet het aan de relevante gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Swarfega heeft zich gevestigd als een vertrouwd merk in de industrie, en hun producten worden wereldwijd gebruikt door professionals in diverse sectoren, zoals de bouw, techniek, automobielindustrie en schilders- en drukkerijen. Ze blijven zich inzetten om hoogwaardige handreinigingsproducten te leveren die de handen schoon, gezond en beschermd houden, zelfs in veeleisende werkomgevingen.

Swarfega handreinigingsdoekjes

Swarfega biedt ook handreinigingsdoekjes als onderdeel van hun assortiment aan reinigingsproducten. Deze handige doekjes zijn ontworpen om snel en effectief vuil, olie, vet en andere verontreinigingen van de handen te verwijderen, zelfs zonder water. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin geen directe toegang tot water en zeep beschikbaar is, zoals op bouwplaatsen, in de automotive sector, in werkplaatsen en in de industrie.

De handreinigingsdoekjes van Swarfega zijn doordrenkt met een krachtige reinigingsformule die is ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil en vet op te lossen. Ze bevatten vaak speciale ingrediënten zoals oplosmiddelen, hydraterende bestanddelen en huidverzorgende oliën om de handen te reinigen en tegelijkertijd de huid te verzorgen en te beschermen tegen uitdroging.

De doekjes zijn meestal individueel verpakt, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken zijn, zelfs onderweg. Ze zijn compact, handig en vereisen geen extra water of zeep. Hierdoor zijn ze ideaal voor professionals die regelmatig onderweg zijn of in situaties werken waarin traditionele handreiniging niet mogelijk is.

De handreinigingsdoekjes van Swarfega zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en sectoren. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om de handen schoon te maken en te ontdoen van vuil en verontreinigingen, waardoor ze ideaal zijn voor professionals die regelmatig met vuile handen werken. Bovendien zijn ze vaak geformuleerd om zacht te zijn voor de huid en kunnen ze helpen om de handen gehydrateerd en verzorgd te houden.

Met de handreinigingsdoekjes van Swarfega kunnen gebruikers snel en effectief hun handen reinigen, waar ze zich ook bevinden. Ze bieden een handige oplossing voor schone en frisse handen, zelfs wanneer traditionele reinigingsmethoden niet beschikbaar zijn.

Historie Swarfega

Swarfega heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1940. Het merk werd opgericht door Audley Bowdler Williamson, een chemicus uit het Verenigd Koninkrijk. Hij ontwikkelde een revolutionaire handreiniger die specifiek was ontworpen voor het verwijderen van metaalresten, zoals swarf, van de handen van werknemers in metaalbewerkingsfabrieken.

Het oorspronkelijke product, genaamd Swarfega, was een doorslaand succes en al snel begon het merk zich uit te breiden naar andere industriële sectoren waar vuil, olie en vet een veelvoorkomend probleem waren. Swarfega werd een bekend en vertrouwd merk in de industrie, met een reputatie voor krachtige en effectieve handreinigers.

In de loop der jaren heeft Swarfega zijn assortiment uitgebreid en geïnnoveerd. Het merk heeft nieuwe formules en producten ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van professionals in verschillende sectoren. Ze hebben ook producten toegevoegd die de huid beschermen en hydrateren, naast reinigingsmiddelen.