fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Emiliana Serbatoi Emiliana Serbatoi

0 resultaten
Sorteer op
Er zijn geen resultaten
Filters

Emiliana Serbatoi is een Italiaans bedrijf dat sinds 1983 gespecialiseerd is in de productie van apparatuur en accessoires voor het opslaan, transporteren en distribueren van vloeistoffen, zoals benzine, diesel, olie en water. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de markt vanwege de innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die geleverd worden. De producten van Emiliana Serbatoi worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder de bouw, landbouw, transport, maritieme industrie en olie- en gasindustrie.

Het assortiment van Emiliana Serbatoi bestaat uit verschillende soorten tanks, pompen, dispensers, meters en accessoires. Het bedrijf heeft een breed scala aan brandstoftanks, variërend van kleine tanks van 220 liter tot grote tanks van 10.000 liter, geschikt voor de opslag van benzine, diesel en AdBlue. Het bedrijf biedt ook tanks voor de opslag van water en chemicaliën, zoals methanol, glycol, ureum en AUS32.

Het bedrijf onderscheidt zich door de aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Emiliana Serbatoi gebruikt alleen hoogwaardige materialen en componenten om ervoor te zorgen dat de producten bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en voldoen aan de strengste normen en certificeringen. Daarnaast hecht het merk veel waarde aan het minimaliseren van de impact op het milieu en biedt daarom een breed scala aan milieuvriendelijke oplossingen.

Emiliana Serbatoi heeft zich altijd gericht op de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor het blijven verbeteren van de producten. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een innovatief dubbelwandig tanksysteem ontwikkeld dat extra bescherming biedt tegen lekkage en verontreiniging van de grond. Het bedrijf biedt ook verschillende soorten brandstofpompen en -dispensers, variërend van handbediende tot elektrische pompen en dispensers met een hoge capaciteit.

Het bedrijf is zich bewust van het belang van duurzaamheid en heeft zich daarom gericht op het ontwikkelen van milieuvriendelijke oplossingen. Zo produceert het bedrijf bijvoorbeeld tanksmet biobrandstof die gemaakt zijn van biologisch afbreekbare materialen en die de CO2-uitstoot verminderen. Emiliana Serbatoi is ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals het gebruik van zonne-energie om de producten van stroom te voorzien.

Historie Emiliana Serbatoi

In de jaren zestig is het bedrijf opgericht door Giancarlo Morselli. In het begin richtte Morselli zich op het vervaardigen van tanks voor stookolie, speciaal voor boerderijen. Maar vanaf eind jaren zestig kwam er een keerpunt in het bedrijf. Vanaf dat moment besloot de bedrijfsleiding om de productie te differentiëren. Er werden sindsdien dan ook tanks geproduceerd voor andere sectoren, zoals landbouw, steengroeven en de bouw. Vanaf 1990 heeft het bedrijf ervoor gekozen om zich volledig te richten op kwaliteit. Reden hiervoor was dat bekend werd dat fabrikanten van tanks voor de opslag van vloeistoffen verplicht werden om de productie te homologeren.

Vandaag de dag wordt de distributieketen ondersteund door de inzet van het bedrijf. Dit biedt de partners een constante update en een efficiënte service. Wat ook medemogelijk wordt gemaakt door een onderdelenmagazijn dat een snelle en goed lopende dienst na de verkoop kan bieden.