fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Unicraft Unicraft

Filters

Unicraft is een gerenommeerd Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige machines en gereedschappen. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, biedt Unicraft een breed scala aan producten voor houtbewerking, metaalbewerking en algemeen gebruik. Of je nu een professionele vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Unicraft heeft de juiste machines en gereedschappen om aan je behoeften te voldoen. Met hun innovatieve ontwerpen, Duits vakmanschap en gebruik van geavanceerde technologie, stelt Unicraft je in staat om nauwkeurige en efficiënte werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om het maken van prachtige houtbewerkingsprojecten of het bewerken van metalen materialen, Unicraft is een merk dat staat voor prestaties, betrouwbaarheid en tevredenheid. Ontdek het assortiment van Unicraft en ervaar de kwaliteit en functionaliteit die ze te bieden hebben.

Unicraft hefmagneet

Unicraft biedt ook een assortiment hefmagneten die worden gebruikt voor het tillen en verplaatsen van metalen voorwerpen. Hefmagneten zijn ontworpen om magnetische kracht te genereren en zo metalen objecten veilig en efficiënt op te tillen.

De hefmagneten van Unicraft worden gekenmerkt door hun hoge hefcapaciteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en maken gebruik van krachtige magnetische materialen om een sterke grip op metalen voorwerpen te garanderen.

De hefmagneten van Unicraft zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en capaciteiten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je specifieke behoeften en de grootte van de objecten die je wilt tillen. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals in de metaalindustrie, de bouwsector, de recyclingindustrie en meer.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het gebruik van hefmagneten. Unicraft besteedt aandacht aan het ontwerp en de constructie van hun hefmagneten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Het is echter altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de juiste veiligheidsprocedures in acht te nemen bij het hanteren van hefmagneten.

Of je nu grote metalen voorwerpen moet verplaatsen of efficiënter wilt werken in de metaalindustrie, de hefmagneten van Unicraft bieden een betrouwbare oplossing. Ze combineren functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid om je te helpen bij het efficiënt tillen en verplaatsen van metalen materialen. Raadpleeg de officiële website van Unicraft of neem contact op met lokale distributeurs voor gedetailleerde informatie over hun assortiment hefmagneten.

Unicraft als onderdeel van Stürmer

De Stürmer Group is gevestigd in Duitsland en is actief in verschillende landen over de hele wereld. Als onderdeel van de Stürmer Group profiteert Unicraft van de expertise, middelen en netwerken van het moederbedrijf. Dit stelt Unicraft in staat om een breder scala aan producten aan te bieden en te profiteren van de sterke distributiekanalen van de Stürmer Group.

Door de samenwerking met andere merken en divisies binnen de Stürmer Group kan Unicraft ook profiteren van gedeelde kennis en innovatie. Ze kunnen hun producten verder ontwikkelen en aanpassen aan de behoeften van klanten, met als doel hoogwaardige machines en gereedschappen te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de markt.

Het feit dat Unicraft deel uitmaakt van de Stürmer Group benadrukt hun positie als een betrouwbare en gerespecteerde speler in de industrie. Het stelt hen in staat om hun aanwezigheid en invloed te vergroten, terwijl ze tegelijkertijd kunnen profiteren van de synergieën en voordelen die voortvloeien uit het behoren tot een grotere organisatie.