• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Kiepcontainers

Kiepcontainers

Waar er gewerkt wordt heb je nu eenmaal met afval te maken. Dit kan afval zijn dat bestemd is voor de afvalverwerking, maar het kan ook zogenaamd restafval betreffen. Dit restafval is in veel gevallen te gebruiken voor het vervaardigen van andere producten. Voor veel werkplaatsen, magazijnen en distributiecentra is het geen doen om het (rest)afval in standaard containers te verzamelen. Kiepcontainers bieden dan uitkomst en Kippers Rijssen heeft deze natuurlijk in het assortiment opgenomen.

Praktisch in gebruik

Kiepcontainers zijn erg praktisch in het gebruik. Dit in tegenstelling tot de min of meer standaard containers. Deze laatste zijn vaak te klein en moeten daarom regelmatig geleegd worden, tussen de werkzaamheden door. Het nadeel hiervan moge duidelijk zijn. Het productieproces loopt onnodige vertraging op en vertraging kost bovendien altijd geld. Kiepcontainers zijn wat dit betreft een stuk praktischer in het gebruik. Medewerkers kunnen direct het (rest)afval kwijt en in grote mate. Wanneer de kiepcontainer vol is, is deze eenvoudig met behulp van een heftruck te verplaatsen en te vervangen door een nieuwe. Uiteraard is het net zo eenvoudig om de kiepcontainer te legen in de daarvoor bestemde container ter verdere afhandeling en verwerking.

Bediening van kiepcontainers met behulp van heftruck

We hebben het zojuist al even kort genoemd. Het legen en verplaatsen van een kiepcontainer gebeurt met behulp van een heftruck. Uiteraard mag deze alleen worden bediend door medewerkers die hiervoor gecertificeerd zijn. De heftruckchauffeur steekt de vorken in de hiervoor bestemde plaatsen van de kiepcontainer en heft deze vervolgens op. Nu kan deze container veilig worden getransporteerd naar zijn bestemming.

Het legen van kiepcontainers is net zo eenvoudig als het verplaatsen ervan. Dankzij een handig trekkoord kan de heftruckchauffeur de container op elke gewenste hoogte ledigen, zonder hiervoor zijn cabine uit te moeten gaan. Uiteraard zijn de kiepcontainers uit ons assortiment beveiligd tegen het afglijden van de heftruckvorken en het ‘zomaar omkiepen’. Het is overigens wel goed om te weten dat het maximaal laadvermogen van kiepcontainers nooit mag worden overschreden.

Kiepcontainers zijn een greep uit het assortiment van Kippers, we beschikken ook over:

Kiepcontainers kopen

Kippers Rijssen doet er alles aan om kiepcontainers zo eenvoudig mogelijk te maken. Heldere productfoto’s en dit productbeschrijvingen helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zodra uw bestelling door ons is ontvangen, maken wij deze gereed voor verzending. Dit betekent in de praktijk dat u uw bestelling in veel gevallen al de volgende werkdag in huis heeft.