fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Winkelhaken

Winkelhaken bestaan al vele, vele jaren. We gaan er nog wel eens gemakkelijk aan voorbij hoe uiterst praktisch dit stuk meetgereedschap is. Maar stelt Lees meer...

Winkelhaken bestaan al vele, vele jaren. We gaan er nog wel eens gemakkelijk aan voorbij hoe uiterst praktisch dit stuk meetgereedschap is. Maar stelt u zich eens voor dat u dit gereedschap niet tot uw beschikking zou hebben? Een klus komt er dan direct heel anders uit te zien, want heeft u inderdaad dat timmermansoog om zonder winkelhaak toch die klus goed op te leveren? 

Filters

Verschillende varianten winkelhaken

Dit meetgereedschap kent iedereen en er zijn maar weinig mensen die dit gereedschap niet in hun garage, schuur of werkplaats hebben hangen. In de basis is een winkelhaak een plat werktuig van metaal waarmee u gemakkelijk een hoek van 90 graden aftekenen. Een hoek van 90 graden wordt ook wel een haakse hoek genoemd.

In de loop der jaren zijn er verschillende varianten van de winkelhaak op de markt gekomen. Eén van deze varianten is de zogenaamde verstekhaak. Met deze ‘haak’ tekent u hoeken van 120, 135 of 150 graden af. Ook deze variant is plat, waardoor deze geheel vlak neer te leggen is.  Andere type winkelhaken zijn onder andere de schrijfhaak, de zweihaak en de flenshaak.

De gecombineerde winkelhaak

Kippers Rijssen heeft ervoor gekozen om de zogenaamde gecombineerde winkelhaak in het assortiment op te nemen. Deze veelzijdige tool biedt u meer mogelijkheden dan enkel en alleen het aftekenen van haakse hoeken. Zo is deze combihaak voorzien van een gradenboog en en een middelpuntzoeker. Daarnaast is er een waterpas aangebracht op de gradenboog en hoekmeter. Uiteraard is ook een meetlat onderdeel van dit gereedschap. Door al deze functionaliteiten is dit artikel voor veel verschillende en uiteenlopende werkzaamheden te gebruiken.

Naast winkelhaken beschikken we over:

Winkelhaken kopen

Kippers Rijssen heeft veel tijd en aandacht besteed aan de inrichting van haar webwinkel. Hierdoor is het kopen van winkelhaken erg gemakkelijk en vraagt dit bovendien maar weinig tijd. Vanzelfsprekend vind u alle informatie over dit meetgereedschap door te klikken op de productfoto van het artikel dat uw interesse heeft gewekt. Ook voor dit meetgereedschap geldt dat wij leveren uit eigen voorraad. Uw order wordt dan ook direct nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen klaar gemaakt voor verzending. In de praktijk komt dit erop neer dat u uw bestelling vaak de volgende (werk)dag kunt verwachten. En de prijs? Die is, zoals altijd bij Kippers Rijssen, voordeliger dan u dacht!