• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gereedschapswagens

Gereedschapswagens

Een werkplaats is geen werkplaats zonder gereedschap. Om het overzichtelijk te houden en makkelijk te kunnen werken, is het handig om u gereedschap georganiseerd op te bergen. Een onmisbaar hulpmiddel hiervoor is de gereedschapswagen of gereedschapskoffer. In een gereedschapskoffer- of wagen slaat u al uw gereedschap overzichtelijk op en heeft u uw gereedschap altijd in de buurt. Een gereedschapskoffer of een gereedschapswagen is namelijk met weinig moeite te verplaatsen. Zo heeft u altijd uw benodigde gereedschap bij de hand en kunt u snel een efficient aan het werk.


Assortiment Kippers

Kippers beschikt over een ruim assortiment gereedschapsawgens, zoals:

Gereedschapswagens leeg

Kippers Rijssen biedt verschillende gereedschapswagens, gereedschapskoffers en foam inlages. Lege gereedschapswagens zijn ideaal voor klussers met een grote collectie aan gereedschap. In een gereedschapswagen is er plek voor 249 tot 706 verschillende soorten gereedschap, zoals moersleutels, handzagen, rolmaten, schroevendraaiers en meer. Al het gereedschap kunt u verdelen over de verschillende lades, zodat u niet meer uw hele werkplaats af hoeft te zoeken om het gewenste gereedschap te vinden. Wanneer u een vaste plek voor uw gereedschap wilt, kun u ook een gereedschapskist kopen. Deze zijn in principe exact hetzelfde als een gereedschapswagen. Een verschil tussen een gereedschapskist en een gereedschapswagen is de wieltjes die onder de gereedschapswagen zitten. Hierdoor kunt u uw gereedschapswagen gemakkelijk verplaatsen en heeft u al uw gereedschap direct beschikbaar op elke plek in uw werkplaats.

Gereedschapswagens foam inlages

Een belangrijk onderdeel van een gereedschapskist of gereedschapswagen. Is de foam lade. In deze lade is een stuk schuim gelegd met de juiste uitsnedes voor uw gereedschap. Uw gereedschap past dus perfect in de inlage en raakt elkaar daarbij niet. Zo weet u dus zeker dat het gereedschap niet overhoop raakt en dat uw gereedschap niet beschadigt.

Gereedschapswagens en gereedschapskoffers

Wilt u uw gereedschap veilig en ordelijk opbergen, maar heeft u een relatief kleine verzameling gereedschap? Dan is het logisch dat u een gereedschapskist of gereedschapswagen misschien wat groot vindt. Ook als u voor een klus op stap moet, is het vanzelfsprekend dat u niet een gehele gereedschapswagen mee kunt nemen. Ook dan kom een gereedschapskist goed van pas. In een gereedschapskist kunt u toch nog aardig wat gereedschap kwijt, in sommige modellen tot maar liefst 197 gereedschappen. Een gereedschapskoffer kan tussen de 9 en 14 kilo wegen en zijn daarom eenvoudig mee nemen naar iedere klus.

Gereedschapswagens gevuld

Naast lege gereedschapswagens kunt u bij Kippers Rijssen ook uitgebreid gevulde gereedschapswagens kopen. Wanneer u een gevulde gereedschapswagen aanschaft, heeft u in één keer en complete en professionele uitrustig tot uw beschikking waarmee u elke klus kunt uitvoeren. Sommige gevulde gereedschapswagens beschikken namelijk over tot wel 700 gereedschappen.