• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gereedschapswagens

Gereedschapswagens
Hoogwaardige kwaliteit gereedschapswagens. Geschikt voor industrieel gebruik. Manoeuvreer gemakkelijk uw gereedschap naar uw werkplek en schaf een gereedschapswagen aan. Komt u er online niet uit? Bel ons, of kom langs in onze winkel en bekijk onze gereedschapswagens.

Een werkplaats is niets zonder gereedschap. Wie veel gereedschap heeft, doet er goed aan dit georganiseerd op te slaan. Met een gereedschapswagen heeft u al uw gereedschap netjes geordend. Door middel van de verrijdbare wagens kan deze ook eenvoudig worden meegenomen op andere plekken in de werkplaats.

Wie al over een selectie gereedschappen bezit, kan er voor kiezen om een lege gereedschapswagen aan te schaffen. Deze biedt ruimte aan 249 tot wel 706 verschillende gereedschappen.

Gevulde gereedschapswagens

Wie een volledig nieuwe gereedschappen wil, kan er voor kiezen een gevulde gereedschapswagen aan te schaffen. De wagen bezit over tot wel 9 lades met daarom onder andere handzagen, rolmeters, doppensets, schroevendraaiers tot kniptangen, steeksleutels en zelfs multimeters en soldeerbouten. Hierdoor wordt door één investering een werkplaats meteen compleet.

Voor de kleinere werkplaatsen zijn er 249-delige gereedschapswagens te krijgen. Deze wagens nemen minder ruimte in maar bezitten wel over de meest gebruikte gereedschap in en om de werkplaats.