fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lasjas

Wie vaker laswerkzaamheden uitvoert, weet hoe belangrijk het is om veilig te werk te gaan. Lassen staat namelijk bekend als een gevaarlijke activiteit Lees meer...

Wie vaker laswerkzaamheden uitvoert, weet hoe belangrijk het is om veilig te werk te gaan. Lassen staat namelijk bekend als een gevaarlijke activiteit. Zo kan onder andere jouw huid, gehoor en zicht beschadigd raken.

Filters

Lasjas

Bij Kippers Rijssen vinden wij veiligheid van cruciaal belang. Daarom raden wij alle professionals en doe-het-zelvers aan om te investeren in beschermende kleding. Zo kan het lonen om gebruik te maken van een zogenoemde lasjas. Wij informeren je graag over de talloze lasgevaren en hoe de lasjassen van Kippers Rijssen de juiste bescherming kunnen bieden.

Lasgevaren

Lassen staat bekend als een gevaarlijke activiteit. De gevaren van lassen zijn namelijk legio: denk aan het inademen van toxische dampen en gassen, elektrische schokken en blootstelling aan lawaai. Wanneer je jezelf – of jouw werknemers – niet beschermd tegen lasgevaren, kunnen er ernstige gezondheidsproblemen ontstaan. Gelukkig zijn de meeste gezondheidsrisico’s tijdens het lassen te vermijden. Zo kan het een goed idee zijn om te investeren in beschermende laskleding. Laskleding – waaronder jassen en schorten – zullen het lichaam namelijk beschermen tegen de hoge temperaturen die vrijkomen tijdens diverse laswerkzaamheden.

Het nut van een lasjas

Lassen is dus een gevaarlijke activiteit, aangezien er extreem hoge temperaturen vrijkomen. Deze hoge temperaturen kunnen namelijk leiden tot brandwonden, wanneer de opgespatte vonken de huid bereiken. Uiteraard wil jij jezelf – of jouw werknemers – beschermen. Dit geeft je als klusser een veilig gevoel en als bedrijf voorkom je gezondheidsproblemen op de werkvloer. Risico’s kunnen vermeden worden door te investeren in zogenoemde lasjassen.

Een lasjas beschermt de lasser tegen de hoge temperaturen die vrijkomen tijdens laswerkzaamheden. Zo beschermen deze jassen de buik, borst, rug en schouders. Door een lasjas te dragen, kunnen opspattende vonken de huid niet bereiken en loop je geen brandwonden op tijdens laswerkzaamheden. Het kan dus zeker nut hebben om te investeren in een lasjas, ongeacht of je een professionele of beginnende lasser bent.

Lasjassen van Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen hechten wij veel waarde aan veiligheid. Wij weten dat er verschillende lasgevaren bestaan en willen onze klanten graag beschermen tegen eventuele gezondheidsrisico’s. Vandaar dat wij verschillende lasjassen hebben opgenomen in ons assortiment.

Zo bieden wij lasjassen aan in maat L en XL. Onze suède lasjassen beschikken over een aantal handige eigenschappen, waar je zeker van zal profiteren. Allereerst bieden onze jassen maximale bescherming, dankzij een dubbele sluiting met klittenband en knopen. Zo kunnen opspattende vonken onmogelijk de blote huid bereiken. Tevens beschikken onze lasjassen over een verhoogde kraag, waardoor de keel en nek optimaal beschermd worden. Gelukkig is onze lasjas ook zeer comfortabel om te dragen: de gaten in de onderarmen creëren meer ademend vermogen.

Een lasjas bestellen

Bij Kippers Rijssen adviseren wij onze klanten om te investeren in een lasjas. Onze jassen zullen de buik, borst, rug en schouders optimaal beschermen tegen opspattende vonken. Onze producten zijn uiteraard van hoge kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd zal profiteren van een scherpe prijs. Ons assortiment laskleding – waaronder lasjassen – kan je eenvoudig bestellen via de webshop van Kippers Rijssen. Wij hechten waarde aan veiligheid: onze beschermende kledingstukken zijn vaak ruim op voorraad aanwezig. Tevens profiteer je hierdoor van een zeer vlugge levering. Mocht je nog met vragen of twijfels zitten, dan staat onze klantenservice paraat.

Al onze lasjassen zijn ook te vinden in onze fysieke vestiging in Rijssen. Hier kun je onze goede kwaliteit met eigen ogen bewonderen. Onze medewerkers voorzien je daarnaast graag van passend advies: ongeacht of je een professional of doe-het-zelver bent.

Meer las categorieën: