fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Gasheaters

Er is niets zo vervelend als moeten werken in een ruimte waarin de omgevingstemperatuur niet op zijn minst behaaglijk te noemen is. Er zijn natuurlijk Lees meer...

Er is niets zo vervelend als moeten werken in een ruimte waarin de omgevingstemperatuur niet op zijn minst behaaglijk te noemen is. Er zijn natuurlijk ruimtes die niet of nog niet zijn voorzien van verwarming. Gasheaters bieden dan uitkomst. Bovendien kunnen gasheaters ook worden ingezet voor het (sneller) laten drogen van wanden die bijvoorbeeld net gestuct zijn. Een derde mogelijkheid om deze warmtekanonnen voor te gebruiken is tijdens buitenevenementen om partytenten of partypaviljoens mee te verwarmen.

Filters

Gasheaters zijn er in diverse soorten en maten. Bij Kippers kun je uit een gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit gasheaters kiezen.

Wat zijn gasheaters?

Gasheaters zijn heaters die door middel van gas zorgen voor warmte. Voor het gebruik van gasheaters zijn gasflessen nodig. Als de gasfles Eenmaal aangesloten is, dan kan een ruimte snel verwarmd worden. Gasheaters worden op veel verschillende plekken gebruikt. Zo zien we gasheaters terug op de bouw, bij mensen onder de overkapping of op terrassen. Gasheaters maken het mogelijk om werkzaamheden voort te zetten of simpelweg ergens te staan of zitten zonder last te hebben van de kou. Gasheaters zijn dus op sommige plekken onmisbaar. Het is belangrijk om over betrouwbare gasheaters te beschikken. Allereerst omdat je veiligheidsrisico’s wilt beperken. Daarnaast is het ook belangrijk dat een ruimte op efficiënte en effectieve wijze verwarmd kan worden.

De verschillen tussen gasheaters, infrarood heaters en elektrische heaters

Het doel van gasheaters, infrarood heaters en elektrische heaters is in principe hetzelfde, namelijk ervoor zorgen dat een ruimte of plek snel verwarmd kan worden. Toch zijn er een aantal verschillen tussen gasheaters, infrarood heaters en elektrische heaters. Ten eerste verschilt uiteraard het soort energie dat verbruikt wordt. Bij infrarood heaters en elektrische heaters gaat het om elektriciteit, terwijl gas nodig is voor gasheaters. Daarnaast is het normaal gesproken om bij een gasheater noodzakelijk om over gasflessen te beschikken, terwijl infrarood heaters en elektrische heaters aangesloten moeten worden door middel van een kabel. Dit hoeft echter niet zo te zetten, zo beschikt Kippers bijvoorbeeld over gasheaters die wel propaangas verbruiken, maar elektrisch ontstoken kunnen worden.

De toegevoegde waarde van gasheaters

Er zijn diverse redenen waarom een gasheater vaak de voorkeur krijgt boven een elektrische of infrarood heater. Allereerst is het zo dat gasheaters krachtiger zijn dan elektrische heaters. Een ruimte of plek is dan een stuk sneller opgewarmd, en dat is toch de reden waarom mensen een heater kopen. Daarnaast zijn gasheaters minder vervelend om te hebben in een ruimte. Dit komt omdat er nauwelijks licht af komt, terwijl dit bij elektrische heaters of infrarood heaters wel het geval is. Ook het bereik van gasheaters is groter dan bij andere soorten heaters. Ten slotte is gas een goedkopere brandstof als je het vergelijkt met elektriciteit. Zo kun je dus op de lange termijn veel kosten besparen. Valt de elektriciteit uit? Dan kun je altijd nog vertrouwen op een gasheater!

Propaangas en butaangas voor gasheaters

De gasheaters uit het assortiment van Kippers Rijssen werken allen op propaangas en/of op butaangas. Om deze heaters aan te sluiten op een propaangasfles of butaangasfles wordt een zogenaamde SHELL sluiting gebruikt. Door middel van een krachtige ventilator wordt de warme lucht de te verwarmen ruimte ingeblazen. De modellen uit ons assortiment zijn geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes. Wanneer u een gasheater in onze webwinkel aanschaft, dan is dit inclusief een gasslangset. 

Gasheaters: Compact en licht van gewicht

Gasheaters zijn mobiele verwarmingsunits. Het is dan natuurlijk uitermate prettig als deze compact van formaat en licht van gewicht zijn. De heaters uit het assortiment van Kippers Rijssen voldoen ruimschoots aan deze eisen. Zo weegt de Gasheater SEAL KD 15 M nog geen 6 kilo en de Propaanheater Protemp PT15 is zelfs nog lichter en weegt nog geen 5 kilo. Dankzij het handvat op de bovenzijde van de machine is het een kleine moeite om deze machines mee te nemen en/of te verplaatsen.

De kosten van gasheaters

De kosten van gasheaters zijn in de eerste instantie relatief laag. Bij Kippers is het bijvoorbeeld al mogelijk om vanaf zo’n 75 euro een gasheater aan te schaffen. Indien je een grotere gasheater wilt hebben, dan zijn de kosten wat hoger. Grotere gasheaters beschikken echter een hoger bereik en meer kracht. Maak daarom voor jezelf een afweging, welk type gasheater heb je precies nodig? Dan kun je vervolgens één hoge kwaliteit gasheater bestellen bij Kippers. Het aanbod is bovendien gevarieerd. Je kunt zowel op de zaak langskomen om de gasheaters eerst te bekijken, maar online bestellen kan ook. Dan krijg je binnen enkele werkdagen je bestelling geleverd. Dan kun je dus razendsnel gebruik maken van een gasheater!

Gasheaters kopen

Het aanschaffen van deze mobiele verwarmingsunits in onze webwinkel is slechts een koud kunstje. Het bestel –en betaalproces omvat slechts enkele stappen. Alle informatie die u nodig heeft hebben wij duidelijk en overzichtelijk bij elk model apart vermeld. Belangrijk onderdeel van deze informatie zijn de technische specificaties. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Naast gasheaters bieden wij meerdere verwarmings en ventilatieproducten als:

Wij beschikken bij Kippers over:

Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen gaan wij over tot het verzendklaar maken van uw bestelling. Wij hanteren korte levertijden en in de praktijk betekent dit dat uw bestelling in verreweg de meeste gevallen al de volgende werkdag bij u thuis of op locatie wordt afgeleverd.