fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Gesipa Gesipa

92 resultaten
Sorteer op
Filters

GESIPA is een Duits merk opgericht in 1955. Sinds de oprichting heeft het merk een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van bevestigingstechnologie. GESIPA biedt een breed scala aan klinknagels, van aluminium tot roestvrij staal, en produceert ook hoogwaardige klinkgereedschappen voor zowel handmatig gebruik als automatische machines. Het klinkgereedschap omvat onder andere handtangen, persluchtgereedschap en accusystemen.

Het bedrijf streeft naar innovatie en kwaliteit en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om hun producten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van klanten. GESIPA-producten worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de automobiel-, bouw-, elektronica- en luchtvaartindustrie.

Blindkinknagel GESIPA

GESIPA produceert een breed scala aan blindklinknagels, die worden gebruikt in de bevestigingstechnologie voor het bevestigen van materialen zoals metaal, kunststof en composieten. De blindklinknagels van GESIPA hebben een hoge treksterkte en zijn ontworpen om een sterke en veilige verbinding te bieden.

GESIPA biedt ook een breed scala aan klinkgereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor het bevestigen van blindklinknagels, inclusief handtangen, persluchtgereedschap en accusystemen. Hun klinkgereedschap is betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk, en is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie te verhogen bij het bevestigen van blindklinknagels.

Popnageltang GESIPA

De GESIPA Accubird is een oplaadbare popnageltang die speciaal is ontworpen voor het snel en gemakkelijk bevestigen van blindklinknagels. Deze tang is voorzien van een krachtige accu die zorgt voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen.

De Accubird heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is op moeilijk bereikbare plaatsen en voor langere perioden zonder vermoeidheid. Het gereedschap is ook voorzien van een ergonomische handgreep en een led-verlichting om de werkruimte goed te verlichten.

De popnageltang heeft een trekkracht tot 20 kN en is geschikt voor het bevestigen van verschillende soorten blindklinknagels, zoals aluminium, staal en roestvrij staal. De Accubird is ook uitgerust met een automatische terugslagfunctie, waardoor de tang gemakkelijk kan worden losgemaakt van het materiaal na het bevestigen van de nagel. Een ander voordeel van de Accubird is dat deze een laag geluidsniveau heeft en weinig trillingen produceert, wat zorgt voor een comfortabele en aangename werkomgeving.

Historie GESIPA

GESIPA werd opgericht in 1955 in het Duitse stadje Mörfelden-Walldorf door Wilhelm Giehr. De naam GESIPA komt van de initialen van de oprichter Giehr en zijn vrouw Sieglinde Pabst.

In de beginjaren richtte het bedrijf zich op de productie van klinknagels en gereedschap voor de bevestigingstechnologie. In 1957 werd de eerste klinknagel volledig ontwikkeld en geproduceerd door GESIPA, waarna het bedrijf al snel een sterke reputatie opbouwde in de bevestigingstechnologie.

In de jaren ‘60 en ‘70 begon GESIPA zich meer te richten op de internationale markt en opende het verschillende vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. In de jaren ‘80 werd het bedrijf overgenomen door de Zwitserse holdinggigant Oerlikon-Bührle, die GESIPA verder uitbreidde en investeerde in nieuwe technologieën.

In de jaren ‘90 en 2000 bleef GESIPA groeien en zich ontwikkelen, waarbij het bedrijf zich steeds meer richtte op innovatie en duurzaamheid. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door de Duitse multinational SFS Group, waardoor GESIPA onderdeel werd van een van de grootste producenten van bevestigingstechnologie ter wereld.

Vandaag de dag is GESIPA nog steeds een toonaangevend merk op het gebied van bevestigingstechnologie, met een wereldwijde aanwezigheid en een sterke focus op klantenservice en innovatie. Het bedrijf blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van klanten, en blijft zich richten op duurzaamheid en efficiëntie.