fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

WD40 WD40

Filters

WD40

Op zoek naar kwalitatief goede smeermiddelen voor jouw volgende klus? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Zo bieden wij diverse producten aan van het populaire merk WD40. Oppervlakten smeren, vuil verwijderen of roest oplossen: er is altijd een geschikt WD40 product te vinden. Wij lichten graag ons assortiment verder toe, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Over WD40

Het merk WD40 is opgericht in Californië. In 1953 begonnen drie medewerkers van Rocket Chemical Company in een klein laboratorium aan de ontwikkeling van een lijn roestwerende oplosmiddelen en ontvetters voor gebruik in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het vergde 40 pogingen om hun waterdrijvende formule goed te krijgen, maar uiteindelijk kregen zij dit voor elkaar en ontstond WD40. De naam staat voor Water Displacement, 40e formule. Uiteindelijk werd er geëxperimenteerd met de mogelijkheid om hun waterdrijvende formule te verpakken in spuitbussen, om ook de consument hiervan gebruik te laten maken. De rest is geschiedenis: WD40 is inmiddels één van de populairste merken op de markt op het gebied van kwalitatief goede smeermiddelen.

WD40 Multispray: een multifunctioneel product

Inmiddels beschik het merk WD-40 over verschillende smeermiddelen, voor diverse werkzaamheden. Wij begrijpen dat het wellicht lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Daarom introduceren wij graag het product WD40 Multispray. Bij Kippers Rijssen zijn wij fan van de WD-0 Multispray en hebben wij dit smeermiddel daarom opgenomen in ons assortiment: 450 ml Smart Straw spuitbuis, een Multispray 5 liter verpakking en een Multispray 5 liter met verstuiver.

WD-40 Multispray staat namelijk bekend om zijn multifunctionele eigenschappen. Zo heeft dit product zijn populariteit te danken aan vijf basis functies: smering, vocht verdrijven, bescherming, het oplossen van roest en reiniging. De WD40 Multispray zal dus zeker een goede toevoeging zijn voor jouw werkplaats of bedrijf. Zo ben je in staat om oppervlakken te beschermen tegen corrosie en roest, ben je in staat om vastzittende onderdelen te penetreren, verdring je op eenvoudige wijze vocht en kun je vrijwel alles smeren. Daarnaast ben je zelfs in staat om vuil en vet te verwijderen van de meeste oppervlakken.

Handige smeermiddelen van WD40

De WD40 Multispray is een multifunctioneel smeermiddel. Echter beschikt Kippers Rijssen over nog veel meer producten van WD40, voor zeer specifieke werkzaamheden. Wij lichten graag enkele smeermiddelen verder toe:

·         WD40 remmenreiniger. Een reinigingsspray voor het verwijderen van vet, olie en vuil. Een geschikt product voor het reinigen van remmen, koppelingen, tandwielen en andere componenten.

·         WD40 slotspray. Een effectief product voor het doordringen van cilinders zonder harsachtig te worden. Geschikt voor alle sloten, zowel in en buiten het huis, als van de auto, fiets en andere voertuigen.

·         WD40 contactspray. Een spray voor het verwijderen van vuil, olie, vloeimiddelen en oxidatieresten van elektronische apparaten. Het middel is in staat om moeilijk bereikbare plaatsen te doordringen en droogt snel zonder enige resten achter te laten.

WD40 bestellen bij Kippers Rijssen

Voor iedere klus bestaat er een kwalitatief goed middel van WD40. Bij Kippers Rijssen zijn wij fan van dit merk en bieden wij onze zakelijke en particuliere klanten daarom de mogelijk om diverse WD40 smeermiddelen te bestellen via onze webshop. Wij leveren onze WD40 producten uit eigen voorraad, waardoor je binnen de kortste keren jouw bestelling thuis kan verwachten. Voor vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.

Liever al onze WD40 producten in het echt bewonderen en vergelijken? Dan nodigen wij je uit bij de fysieke vestiging van Kippers Rijssen. Wij zijn te vinden in Rijssen, waar je profiteert van persoonlijk advies van onze medewerkers.