fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Airmec is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in luchtreiniging en -behandeling. Het merk biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen, waaronder industrie, commercieel en residentieel gebruik. Een van de meest opvallende kenmerken van Airmec-producten is het vermogen om de lucht van schadelijke stoffen, deeltjes en allergenen te reinigen en te zuiveren. Het merk maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals HEPA-filters, actieve koolstoffilters, ionisatie en UV-lichtbehandeling voor het creëren van een gezondere ambiance.

Airmec oprichting

Airmec is opgericht in 1988 in het dorpje Nederweert. Het bedrijf begon als een lokaal bedrijf dat zich richtte op de verkoop en installatie van persluchtsystemen voor industriële toepassingen. Vanaf de jaren 90 begon Airmec zich te concentreren op luchtreiniging en -behandeling, en ontwikkelde het merk zijn eigen lijn van luchtreinigers en filters. Het bedrijf groeide snel en werd een toonaangevende speler in de markt voor luchtreiniging en -behandeling. In de jaren 2000 breidde Airmec zijn productlijn uit met compressoren en andere persluchtapparatuur, waardoor het een compleet aanbod van persluchtoplossingen kon bieden aan zijn klanten.

Vandaag de dag is Airmec een wereldwijd opererend bedrijf dat actief is in meer dan 50 landen en een breed scala aan klanten bedient, waaronder de gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, kantoren, hotels, scholen en huishoudens. Ondanks de groei en uitbreiding blijft Airmec trouw aan zijn oorspronkelijke waarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Het bedrijf is trots op zijn Nederlandse erfgoed en zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen voor zijn klanten.

Producten Airmec

De producten van Airmec variëren van compacte luchtreinigers voor thuisgebruik tot krachtige industriële luchtfilters voor grote faciliteiten. Het merk biedt ook draagbare luchtreinigers die ideaal zijn voor het gebruik in voertuigen of op reis. De producten worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, kantoren, hotels, scholen en huishoudens. Airmec heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit en effectiviteit van producten. Veel professionals bevelen het merk aan als een betrouwbare oplossing voor luchtreiniging en behandeling.

De compressoren van Airmac

De compressoren die Airmec aanbiedt zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen, waaronder industrieel gebruik, werkplaatsen en garages. De oliegesmeerde compressoren van Airmec zijn ontworpen voor taken die hoge prestaties vereisen, zoals het bedienen van zware machines en gereedschappen. Tevens zijn de compressoren geschikt voor toepassingen waarbij continu perslucht nodig is, zoals in fabrieken en productiefaciliteiten. Deze compressoren zijn uitgerust met hoogwaardige onderdelen en kunnen werken bij hoge druk, wat resulteert in efficiënte en betrouwbare prestaties. Vergelijk de eigenschappen en functies van de verschillende compressoren om tot de meest geschikte compressor te komen.