fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
59 resultaten
Sorteer op
Filters

Aspira is een buitengewone merk dat zich op hoogwaardige pompen en cilinders richt. De producten van Aspira kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen, waaronder industrieel, hydraulisch, automotive en meer. Aspira is gespecialiseerd in producten die kracht en prestaties leveren, met een uitzonderlijke levensduur waarop mensen kunnen vertrouwen.

Aspira pompen

Aspira produceert hoogwaardige pompen voor een breed scala aan toepassingen. Aspira-pompen kunnen worden gebruikt in hydraulische systemen, waaronder pompaggregaten en systemen voor het verplaatsen van vloeistoffen. Aspira-pompen zijn uiterst betrouwbaar en kunnen worden gebruikt in industriële, automotive of andere toepassingen. Aspira-pompen zijn vervaardigd met de nieuwste technologieën, waardoor ze uitzonderlijke prestaties leveren, een lange levensduur hebben en energiezuinig zijn.

Aspira cilinders

Aspira produceert ook cilinders voor verschillende toepassingen, waaronder hydraulische en pneumatische systemen. Aspira-cilinders zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikken over unieke Aspiration plus-technologie. De cilinders zijn robuust, energiezuinig en hebben een lange levensduur die zorgt voor betrouwbare prestaties. Aspira-cilinders kunnen worden gebruikt in een breed scala aan industriële toepassingen, waaronder hefbomen, liften en tractoren. Aspira-cilinders bieden ook uitstekende prestaties voor automobiel toepassingen en bevatten geavanceerde functies zoals een veervrij uitgangsmechanisme en een ingebouwde feedbacksysteem voor optimale prestaties.

Aspira drukspuiten

De hoge drukspuiten van Aspira staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. Aspira biedt een breed scala aan drukspuitmodellen, die variëren in prijsklasse, capaciteit, drukregeling en veel meer. Aspira's hoge drukspuiten worden gebruikt voor tal van toepassingen - van landbouw- en industriële applicaties tot huishoudelijk schoonmaakwerk. Aspira's drukspuiten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang probleemloos te functioneren, ook in de meest veeleisende omgevingen. De hoge drukspuiten bieden ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Oprichting Aspira

Het bedrijf produceert Aspira-branded producten sinds 1974 en is opgericht door een team van experts met veel ervaring in het ontwerpen en produceren van hydraulistische producten. Aspira's missie is om klanten te helpen water op te pompen en hun huizen schoon te maken met Aspira-producten. Aspira ontwerpt, produceert en levert innovatieve oplossingen voor huis en tuin gebruikers over de hele wereld. Het bedrijf streeft ernaar de beste service te bieden aan de klanten door producten te produceren die betrouwbaar, duurzaam en betaalbaar zijn. Aspira heeft een lange geschiedenis van innovatieve oplossingen voor huis en tuingebruikers. Het merk blijft innoveren om zo de beste prestaties en energie-efficiëntie te bieden. Aspira verkoopt producten in de volgende categorieën:

Kwaliteit Aspira

Aspira biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige pompen en cilinders, waardoor klanten producten kunnen vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Aspira is trots op het leveren van producten met een lange levensduur, betrouwbare prestaties en uitzonderlijke energie-efficiëntie voor industriële, automotive en andere toepassingen. Aspira zal blijven innoveren om zo haar producten te verbeteren, waardoor Aspira een geweldig merk voor klanten kan blijven. Aspira stelt alles in het werk om kwaliteit en innovatie te leveren aan haar klanten wereldwijd.