fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Cascos Cascos

Filters

Eenvoudig aan het werk met onze comfortabele Cascos Hefbruggen
Bij de aanschaf van en Cascos hefbrug bij Kippers Rijssen bent u verzekerd van: comfort, hoge betrouwbaarheid en een uiterst hoge kwaliteit. Dankzij haar ruim 50 jaar ervaring en 100% Europese productie is Cascos bij uitstek de hefbrug die u zoekt. 

Wat zijn de voordelen van Cascos hefbruggen?

Alle hefbruggen van Cascos hebben een robuuste bouw, maar kennen tegelijkertijd lage onderhoudskosten. Verder heeft Cascos ervoor gezorgd dat er volledige symmetrie aanwezig is, zodat voertuigen altijd in de gewenste rijrichting geplaatst kunnen worden. In combinatie met de uitschuifbare symmetrische armen is volledige belasting mogelijk op ieder punt. De zeer hoge veiligheid is gewaarborgd door de robuuste SlenderTec kolommen, de beste stalen lagers en veiligheidsmoeren. Door het gebruik van een grote spindel diameter (45mm) wordt de wrijving beperkt en treedt er minder slijtage op. De Cascos hefbruggen hebben een gemiddelde hef- en daaltijd van 45 seconden voor het optillen van een voertuig. Sleutelen aan een voertuig was nog nooit zo makkelijk.

De Cascos vloer loos model comfort hefbruggen beschikken tevens over extra eigenschappen:

  • ILC-systeem (Intelligent Lift Control), toont veiligheidswaarschuwingen, informatie over de liftwerking, operationele en onderhoudsmeldingen en levert probleemoplossingen.
  • Elektrische synchronisatie met PLC (Programmable Logic Controller), maakt het eenvoudig om de bedrijfsstatus van de lift te identificeren.
  • Onafhankelijke motor in iedere kolom.
  • Eenvoudig 230V stopcontact.

De Cascos vloer loos hefbruggen vallen ook wel onder de noemer; twee palenbrug, spindelbrug of autobrug. Dit vloer loos ontwerp levert een optimale werkruimte op tussen de kolommen. Naast het voordeel dat de armen symmetrisch zijn, is het mogelijk om 2 armen 2 maal uit te schuiven en 2 armen zijn 3 keer uit te schuiven. Zo kunt u zonder problemen allerlei voertuigen blijven onderhouden, inspecteren en repareren. Met haar uiterst sterke, compacte en functionele eigenschappen zijn de Cascos hefbruggen onmisbaar in uw werkplaats of kleine garage.

Wat onderscheid de Cascos 1 koloms hefbrug?

Door de vereenvoudigde en toch professionele hefbrug beschikt deze over een degelijke basis met een bijzonder sterke en solide kolom. Mechanische, carrosserie, verf- en onderhoudstaken zijn hierdoor simpelweg met een handomdraai uit te voeren. De hefbrug is voorzien van een enkele motor (3-fase, 400V) met elektromagnetische bediening. Ook zijn er rubberen beschermingen aanwezig voor het openen van de deuren. Daarnaast is de spindel beschermd, waardoor de bediener niet vuil wordt bij het aanraken van de kolom.

Cascos hefbrug kopen?

Wij bij Kippers Rijssen bieden graag onze service en advies aan om u te ondersteunen bij de aankoop van een professionele Cascos hefbrug. Of het nou gaat om een vloer loos model, 1 koloms hefbrug of twee koloms hefbruggen. Wist u dat wij al binnen 2 werkdagen leveren? Bij ons zit u altijd goed.

Heeft u meer informatie nodig laat het ons dan gerust weten.