fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Compac Compac

52 resultaten
Sorteer op
Filters

In 1946 is het bedrijf Compac opgericht door vier Denen, met een visie gericht op het bouwen van superieure hydraulische vijzels. Na ruim 75 jaar gaat Compac nog steeds te werk volgens deze visie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf hard gewerkt aan het opbouwen en versterken van een reputatie van superieure kwaliteit. Een reputatie waar Compac trots op is. Om de reputatie hoog te houden hebben de ervaren technische medewerkers het doel om de uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen met hierbij het creëren van tevreden klanten als hoofddoel.

Compac levert wereldwijd producten aan verschillende sectoren zoals offshore, maritieme engineering, energieproductie, chemische processen, lucht- en ruimtevaarttechnologie en nog vele andere industrietakken. De producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de zwaarste eisen die door bedrijven worden gesteld en zijn daarom vooral geschikt voor veeleisende industriële toepassingen. Compac is ook in staat om maatwerk te leveren aan bedrijven die een specifieke hydraulische oplossing nodig hebben.

Wielheffers Compac

De wielheffers van Compac worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Zo zijn ze bijvoorbeeld voorzien van een robuuste stalen constructie en een hydraulische pomp die zorgt voor een soepele en nauwkeurige hefbeweging. Bovendien hebben de wielheffers veiligheidssloten die ervoor zorgen dat de wielen stevig op hun plaats blijven tijdens het heffen.

De wielheffers van Compact zijn zo ontworpen, dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten voertuigen. De heffers zijn dan ook ideaal voor het werken met zware wielen van bijvoorbeeld trucks, bestelwagens en bussen. De top-wiel verbindingsstang zorgt ervoor dat het wiel veilig in balans blijft en de verstelbare armen maken het mogelijk om de grote wielen te verplaatsen. Het open frame en de positionering van het cilinder geven ruimte toegang tot het werkgebied en de rollen kunnen wordt aangepast aan de breedte van het wiel.

Assteun Compac

Assteunen zijn ontworpen om voertuigen veilig en efficiënt te ondersteunen tijdens onderhoudswerkzaamheden. De steunen worden vaak gebruikt in combinatie met krikken en wielheffers om zo extra ondersteuning te bieden aan het voertuig.

De assteunen van Compac zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en hoogtes, compleet afhankelijk van eenieders behoeften. Zo biedt Compac bijvoorbeeld assteunen aan met een capaciteit van 8 ton of een maximale hoogte van 510mm. Alle assteunen zijn voorzien van een vergrendelingspin, om te voorkomen dat de steun ongewild naar beneden kan zakken. Dit zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het werk aan een voertuig.

Dankzij het lichte gewicht en de compactheid van de assteunen, kunnen deze heel makkelijk worden verplaatst naar verschillende posities in de garage. Daarnaast zijn ze eenvoudig op te bergen wanneer de steunen niet gebruikt worden, iets wat vooral handig is in kleine werkplaatsen. De assteunen van Compac zijn dus mobiel.

Krikken Compac

Compac biedt verschillende soorten krikken aan die ontworpen zijn voor het veilig en efficiënt optillen van voertuigen tijdens onderhoudswerkzaamheden. Krikken zijn een belangrijk hulpmiddel in de garage en zijn essentieel voor het veilig werken aan voertuigen. De krikken van Compac zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en capaciteiten. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals stevig staal voor maximale duurzaamheid en stabiliteit.

De krikken beschikken over een hydraulisch systeem. Dit zorgt voor een soepel en nauwkeurige hefbeweging, waardoor voertuigen veilig en efficiënt opgetild kunnen worden. De werktuigen zijn tevens voorzien van een veiligheidsventiel, dat voorkomt dat de krik plotseling naar beneden zakt, zelfs als er een hydraulische lekkage optreedt.

Grondstoffen Compac

Bij Compac worden de hydraulische componenten intern vervaardigd met behulp van materialen van hoge kwaliteit. Voor belangrijke grondstoffen, zoals speciale hydraulische buizen, afdichtingen, drukkogels, ventielblokken en meer, wordt er uitsluitend samengewerkt met betrouwbare leveranciers die hoogwaardige materialen aanleveren. Compromissen worden niet gesloten als het gaat om de kwaliteit van de essentiële grondstoffen die nodig zijn voor de hydraulische systemen van Compac.