fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Eggenberg Eggenberg

Filters

Eggenberg is een merk dat is en wordt ontwikkeld door een Europees bedrijf. Wat zij doen is dat ze verder kijken en de klant centraal zetten. Zij doen uitvoerig onderzoek en gaan overal op de wereld op zoek naar de juiste componenten om de gebruiker een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding te bieden.

Eggenberg ontwikkelt en produceert stationaire bandzaagmachines en lintzagen die zich richten op de industriële sector, zoals half automatische zaagmachines voor metaal.

De machines worden door huidige gebruikers omgeschreven met uitspraken als; “Eenvoud/toegankelijk”, of “Back to the basics”. Het is dan ook niet voor niks dat de slogan “Simplicity” is. De bandzaagmachines die ze aanbieden stralen eenvoud uit. Daarnaast zijn ze ook CE-genormeerd, hiermee besteed het merk ook aandacht aan het aspect veilig werken. Eggenberg is een merk, waarvan de kwaliteit van de machines wordt gewaarborgd.

En waarom dan Eggenberg?
Door de nauwe samenwerking met de fabriek zorgen we voor de best mogelijke kwaliteit op alle vlakken. Mede door de korte lijnen zijn we flexibel in het aanbieden van de beste oplossingen en het op peil houden van onze voorraden.