fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Eurodainu

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Het merk Eurodainu is onderdeel van het bekende autobanden merk Michelin. Onder het merk Eurodainu worden onder andere bandenpompen verkocht. Deze bandenpompen zijn geschikt voor professioneel gebruik en kunnen uitstekend gebruikt worden in garages. Dankzij het nauwkeurigheids-certificaat (CEE 86/217) van Michelin is nauwkeurige meting gegarandeerd met deze pomp. Het juist afstellen van de banden van bijvoorbeeld een auto of caravan zorgt ervoor dat er minder slijtage aan de banden komt, het rijcomfort wordt verbeterd evenals de algehele veiligheid op de weg.

Michelin

Michelin is een van de meest bekende en gerenommeerde merken in de bandenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1889 in Frankrijk en heeft sindsdien een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit in de productie van banden voor verschillende soorten voertuigen. De banden zijn voor voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens, motorfietsen, fietsen en zelfs vliegtuigen. Michelin staat bekend om de hoogwaardige producten, ontworpen voor maximale grip, duurzaamheid en veiligheid op de weg.

Naast banden biedt Michelin ook andere producten en diensten aan, zoals bandenpompen, bandenreparatiesets, bandenwisselgereedschap en ook digitale oplossingen voor bandenbeheer voor wagenparken. Het bedrijf blijft innoveren en investeren in nieuwe technologieën om klanten te voorzien van de best mogelijke banden- en mobiliteitsoplossingen.

Het merk is ook een belangrijke speler op het gebied van duurzaamheid en heeft zich gecommitteerd aan een milieuvriendelijke productie en het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun producten en activiteiten.

Bandenpomp Eurodainu

Een bandenpomp wordt gebruikt om lucht in banden te pompen voor het bereiken van de juiste bandenspanning. Belangrijk is om regelmatig de bandenspanning te meten en aan te passen aan de aanbevolen druk van het voertuig. Een juiste bandenspanning kan helpen bij het verlengen van de levensduur van de banden, het besparen van brandstof en het verbeteren van de veiligheid. De juiste bandenspanning staat vermeld in de handleiding van het voertuig of aan de binnenkant van de bestuurdersdeur.