fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Eurom Flow Eurom Flow

Filters

Eurom is opgericht in 1974 en ontwikkeld sindsdien elektrische producten. De producten zijn onderverdeeld in zeven categorieën:

  1. Tuin & Recreatie: producten die helpen bij het creëren van een comfortabele buitenomgeving om langer van je terras of tuin te genieten;
  2. Reiniging: reinigingsapparatuur voor het reinigen van bijvoorbeeld terrassen, gevels, voertuigen of tuinmeubelen;
  3. Klimaatbeheersing: producten die helpen bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat, om het hele jaar door comfortabel te kunnen leven en werken;
  4. Verwarming: de producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en bieden efficiënte en krachtige verwarming;
  5. Permanente verwarming: verwarmingsproducten geschikt voor het verwarmen van een specifieke ruimte, zoals een woonkamer, slaapkamer of badkamer;
  6. Terrasverwarming: producten voor het verwarmen van een terras, balkon of buitenruimte om ook op de kouder dagen te kunnen genieten van de buitenlucht;
  7. Aggregaten: deze producten zijn ideaal voor het opwekken van stroom op plaatsen waar geen elektriciteitsnetwerk is, zoals op bouwplaatsen of tijdens evenementen.

Strategie Eurom

Hetgeen waar Eurom voor staat, ofwel de missie van het bedrijf, is ‘samen werken aan comfort voor iedereen’. Dit wordt waargemaakt door klimaat en seizoen producten te ontwikkelen voor de klant. De producten onderscheiden zich middels het feit dat ze extra veilig zijn, van hoge kwaliteit zijn, steeds weer vernieuwend zijn, gebruiksvriendelijk zijn en een duurzame oplossing bieden. Om voor de werknemers een fijne werkomgeving na te streven wordt er comfort gecreëerd. Hierdoor wordt er samen hard gewerkt, kan er op elkaar gerekend worden en is er vooral veel plezier in het werk. Om comfort te creëren voor leveranciers wordt de onderlinge relatie voorop gesteld.

De bovengenoemde missie is tevens hoe Eurom de visie wil realiseren, hetgeen wat ze willen bereiken. Eurom wil namelijk het verschil maken. Dit gebeurt door continu te blijven ontwikkelen in zowel de producten als de dienstverlening. Op die manier kunnen er continu goede producten worden aangeboden en kan het assortiment worden uitgebreid. Het bedrijf werkt aan een beheersbare groei en een betere, veiligere en duurzamere toekomst.

Historie Eurom

In 1974 richtte Jaap Bakker het bedrijf Euromac, vernoemd naar de producten die verkocht werden: Europese Machines. In het begin waren deze producten voornamelijk gericht op de agrarische sector. De machines waren robuust, stevig en hadden veel vermogen. Het ging hierbij om producten als generatoren, hogedrukreinigers en kachels.

Echter, de veranderingen van minder boeren veranderde ook de vraag naar de professionele producten. Daarom werd Euromac gedwongen tot verandering en het bedrijf ging zich ook focussen op de gewone consument. Hierbij werd er nog steeds gestreefd naar het ontwikkelen van producten van de beste kwaliteit. Uit deze ontwikkeling kwamen de zeven productcategorieën, die via dealers bij de consumenten terecht kwamen.

In 2010 werd Euromac overgenomen door Wycher Bakker, zoon van Jaap Bakker. Een jaar later werd de naam gewijzigd naar Eurom. Reden hiervoor was het brengen van meer eenheid binnen het bedrijf. De producten werden namelijk al onder de naam Eurom op de markt gebracht. Door de jaren heen heeft het bedrijf nog enkele verhuizingen en verbouwingen doorgevoerd. Als gevolg hiervan kon het bedrijf de opslag wel honderd keer vergroten.

Eurom Flow

Eurom Flow is een merk van Eurom dat gespecialiseerd is in pompen en waterbeheersingssystemen. Het merk biedt een breed scala aan pompen en accessoires voor verschillende toepassingen, zoals het verpompen van water uit vijvers en zwambaden, het afvoeren van regenwater en het besproeien van tuinen.

Naast pompen biedt Eurom Flow ook accessoires en onderdelen voor pompen, zoals slangen, koppelingen en aansluitstukken. Zo kan de klant eenvoudig een op maat gemakte oplossing samenstellen die voldoet aan alle specifieke behoeften.