fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
45 resultaten
Sorteer op
Filters

Falco Sollevatori is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hefbruggen en andere zware machines. Het bedrijf is opgericht in 1960 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van hefbruggen in Europa.

Het assortiment van Falco omvat verschillende soorten hefbruggen voor diverse toepassingen, zoals:

  • Twee- en vierkoloms hefbruggen: deze hefbruggen zijn geschikt voor het tillen van voertuigen en andere zware machines. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hefcapaciteiten en kunnen worden gebruik in autoreparatiewerkplaatsen, bandenservicewerkplaatsen, garages en andere professionele omgevingen;
  • Schaarhefbruggen: deze hefbruggen hebben een unieke schaarconstructie waardoor ze uiterst stabiel en veilig zijn. Ze worden vaak gebruikt voor het heffen van voertuigen met een laag profiel, zoals sportwagens;
  • Mobiele hefbruggen: deze hefbruggen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst. Ze zijn ideaal voor mobiele reparatiewerkplaatsen en andere situaties waarin flexibiliteit vereist is.

Falco Sollevatori streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn. Het bedrijf is ISO 9001-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsbeheer. Daarnaast biedt het bedrijf uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Historie Falco

Falco Sollevatori werd opgericht in 1960 door Pietro Falcone en zijn broer. Het bedrijf begon als een kleine werkplaats in Modena, Italië, waar de broers hydraulische pompen produceerden voor de landbouw- en industriële sector.

In de jaren ’70 besloot het bedrijf zich te richten op de productie van hefbruggen voor de automotive sector. Het bedrijf begon met de productie van tweecoloms hefbruggen en breidde zijn assortiment al snel uit met vierkoloms hefbrugen en schaarhefbruggen.

In de jaren ’90 werd Falco Sollevatori een belangrijke spelen op de internationale markt voor de hefbruggen. Het bedrijf exporteerde zijn producten naar verschillende landen in Europa en het Midden-Oosten en breidde zijn assortiment verder uit met mobiele hefbruggen en andere oplossingen voor de automotive sector.

Tegenwoordig is Falco Sollevatori een gerenommeerde fabrikant van hefbruggen en andere oplossingen voor de automitve sector. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van dealers en distributeurs in Europa en daarbuiten en blijft investeren in onderzoek en ontwikkelingen om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de klanten.

Opnameblokken en -pads

De rubberen opnameblokken en -pads van Falco Sollevatori zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de hefbruggen van het bedrijf. Deze accessoires worden gebruikt om voertuigen en andere zware machines veilig en efficiënt te tillen en te onderhouden.

De opnameblokken en pads zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen om te voldoen aan de verschillende behoeften van de klant.

De blokken en pads worden geleverd met antislip oppervlak om te voorkomen dat voertuigen wegglijden tijdens het tillen. Dit vermindert het risico op letsel en schade aan het voertuig en de hefbrug.

De rubberen opnameblokken en pads zijn geschikt voor verschillende soorten voertuigen, zoals personenauto’s, vrachtwagens en bussen. Ze kunnen worden gebruikt voor het onderhoud van banden, remmen, ophanging en andere onderdelen van het voertuig.

Hydraulische olie

De hydraulische olie van Falco is een speciaal ontwikkelde olie die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hydraulistische systemen die worden gebruikt in de hefbruggen en andere apparatuur van het bedrijf.

De olie is ontwikkeld om te zorgen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid van de hydraulistische systemen. Het is speciaal ontworpen m de slijtage van hydraulistische componenten te verminderen en de levensduur van de hefbruggen te verlengen.

De olie heeft een hoge viscositeit en biedt uitstekende weerstand tegen oxidatie, corrosie en schuimvorming. Dit zorgt voor een constante werken van het hydraulistische systeem en vermindert het risico op storing en uitvalt.