fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Flotec Flotec

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Flotec is opgericht in 1995 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende en vertrouwde leverancier van een breed scala aan hydraulische slangen, pneumatiek, pijpleidingproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor diverse toepassingen, gebruiksmogelijkheden en de industriële markt.

Kernwaarden Flotec

Het bedrijf heeft enkele kernwaarden waar volgens gewerkt wordt. Als eerste innovatie; waarbij het gaat om het voortdurend onderzoeken en vinden van nieuwe manieren om dingen beter te kunnen doen. Maar ook het continu ontwikkelen, creëren en bedenken van unieke oplossingen voor relevante kwesties. Daarnaast heeft innovatie ook te maken met het aanspreken van nieuwe markten, het nog beter laten aansluiten van de producten bij de klant en het doorvoeren van radicale veranderingen waar nodig.

Een tweede kernwaarde heeft alles te maken met erbij horen, verantwoordelijkheid, zeggenschap en betrokkenheid. De cultuur van Flotec omvat diversiteit, betrokkenheid, creativiteit, innovatie, teamwerk en een familiegevoel. Het is belangrijk dat iedere werknemer zich thuis voelt in de Flotec-cultuur en de gedeelde missie en waarden van het bedrijf. Elke werknemer dient de eigen verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de uit te voeren taken en successen en prestaties worden erkent, gevierd en beloond.  

De derde kernwaarde heeft alles te maken met ethiek en vertrouwen. Hierbij gaat het om het vertrouwen van alle stakeholders en het ethisch verantwoord gedragen door op een eerlijke en betrouwbare manier te handelen. Belangrijk is dat alle belanghebbenden zich ook daadwerkelijk volgens de kernwaarden van Flotec gedragen.

De laatste kernwaarde gaat over klantenservice. Flotec vindt het belangrijk om een oplossing te kunnen bieden aan alle klanten en gaat volgens dit principe te werk. Er dient een professionele, deskundige en beleefde ervaring aan de klanten te worden geboden door de medewerkers. De medewerkers dienen zich te focussen op de service, oplossing en levering en de klanten zo een uitzonderlijke service bieden dat ze blijven terugkomen.

Flotec brandstofpomp

Flotec biedt een breed scala aan pompen voor verschillende toepassingen, waaronder ook brandstofpompen. De brandstofpompen zijn ontworpen om brandstof uit tanks te pompen en te verplaatsen naar voertuigen, machines of andere toepassingen die brandstof nodig hebben. De brandstofpompen van Flotec zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens, afhankelijk van de behoeften van de klant.

De Flotec brandstofpomp met 500W vermogen is een zelf aanzuigende dieselpomp met een gietijzeren pomphuis. Dit model wordt geleverd als complete set, inclusief een aanzuigslang van 4 meter, een drukslang van 2 meter, een pistool en een koperen terugslagklep met filter. Deze brandstofpomp is ontworpen voor het verplaatsen van dieselbrandstof vanuit tanks naar voertuigen, machines of andere toepassingen die brandstof nodig hebben. Met een maximale stroomcapaciteit van 40 liter per minuut is deze brandstofpomp geschikt voor zowel lichte als middelzware toepassingen.

Het gietijzeren pomphuis van deze brandstofpomp zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de zelf aanzuigende functie ervoor zorgt dat de pomp efficiënt kan werken zonder dat er voorafgaand aan het pompen brandstof handmatig moet worden toegevoegd. De koperen terugslagklep met filter beschermt de pomp tegen vervuiling en verlengt zo de levensduur van de pomp.

Met de complete set van aanzuig- en drukslangen en het bijgeleverde pistool is deze brandstofpomp gemakkelijk te gebruiken en is het eenvoudig om de brandstof te verplaatsen vanuit de tank naar de gewenste toepassing. Al met al biedt deze Flotec brandstofpomp met 500W vermogen een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verplaatsen van dieselbrandstof.