fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Format Format

Filters

Format is een merk dat zich richt op de productie en distributie van gereedschappen en industriële benodigdheden voor professionele gebruikers. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en werd opgericht in 1979. Het assortiment van Format omvat onder andere handgereedschap, elektrisch gereedschap, meetinstrumenten, bevestigingsmaterialen en opslagoplossingen voor gereedschap.

Format heeft een sterke reputatie opgebouwd in de industrie vanwege de hoge kwaliteit van de producten en de nadruk op innovatie en technologie. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde productiemethoden en materialen om gereedschappen te produceren die duurzaam en efficiënt zijn, en voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers. Format richt zich ook op milieuvriendelijke productieprocessen en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Format verkoopt haar producten in meer dan 60 landen over de hele wereld en werkt nauw samen met klanten om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Het bedrijf heeft verschillende certificeringen en kwaliteitsnormen behaald, waaronder ISO 9001, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten bevestigt.

Betonschaar Format

Format biedt verschillende soorten betonscharen aan. Een betonschaar is een onmisbaar gereedschap voor professionals in de bouwsector en wordt gebruikt voor het knippen van betonijzer en andere metalen materialen. Het gereedschap heeft een robuuste constructie en is ontworpen om zware belastingen te weerstaand en te voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers.

Format biedt diverse modellen betonscharen aan, met verschillende snijcapaciteiten en lengtes. De betonscharen van Format zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn voorzien van geharde messen die zorgen voor een langere levensuur en een verbeterde snijprestatie. Het ergonomische ontwerp van de betonschaar zorgt voor een comfortabele grip en vermindert vermoeidheid bij langdurig gebruik. Het handvat is gemaakt van een antislipmateriaal, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

Historie Format

Het merk Format is opgericht in 1979 in Duitsland en begon als een klein familiebedrijf dat handgereedschap produceerde. Al snel groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerde fabrikant van kwalitatief hoogwaardig gereedschap, dat wereldwijd wordt gebruikt door professionals in verschillende sectoren.

Het bedrijf is altijd gericht geweest op het ontwikkelen van innovatieve en functionele gereedschappen van hoge kwaliteit. Dit heeft geleid tot een breed assortiment aan gereedschappen, waaronder betonscharen, micrometers en ontbramers.

Naast het ontwikkelen van nieuwe producten, hecht het bedrijf ook veel waarde aan de kwaliteit van de bestaande producten en aan het versterken van de relaties met klanten en partners. Het bedrijf streeft ernaar om altijd aan de wensen en eisen van de klanten te voldoen en om te blijven innoveren op het gebied van gereedschap.

Vandaag de dag is Format uitgegroeid tot een van de belangrijkste fabrikanten van handgereedschap in Europa, met een assortiment van meer dan 3.500 producten. Het bedrijf blijft zich richten op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid en blijft zich ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van de veranderende markt en aan de behoeften van professionals in verschillende sectoren.