fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Limit Limit

Filters

Limit is een Brits merk dat gespecialiseerd is in de productie van meet- en testinstrumenten voor elektronica, elektriciteit en mechanica. Het bedrijf is opgericht in 1993 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare fabrikant van kwalitatief hoogwaardige meetinstrumenten voor zowel professionele als hobbygebruikers.

Het productassortiment van Limit omvat een breed scala aan meetinstrumenten, waaronder digitale multimeters, oscilloscopen, stroomtangen, frequentiemeters, thermometers en vochtigheidsmeters. Deze meetinstrumenten zijn ontworpen om nauwkeurige metingen te leveren en zijn geschikt voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen.

Een van de kenmerken van Limit meetinstrumenten is de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De instrumenten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en zijn getest om te garanderen dat ze betrouwbaar en nauwkeurig zijn. Daarnaast biedt Limit uitgebreide garanties en klantenservice om ervoor te zorgen dat gebruikers tevreden zijn met hun aankoop.

Limit biedt ook een breed scala aan accessoires en onderdelen voor haar meetinstrumenten, waaronder meetsnoeren, probes, adapters en vervangende onderdelen. Deze accessoires zijn ontworpen om gebruikers te helpen hun meetinstrumenten aan te passen aan hun specifieke behoeften en toepassingen.

Historie Limit

Limit is een Brits merk dat is opgericht in 1993 en sindsdien een belangrijke speler is geworden in de markt van meet- en testinstrumenten voor elektronica, elektriciteit en mechanica.

Het bedrijf werd opgericht door Brian Gowans, een voormalig directeur van het bedrijf ACW Technology. Gowans zag een kans om een nieuw merk van meet- en testinstrumenten te creëren dat zich zou richten op kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, en in 1987 werd Limit Instruments Ltd opgericht.

In de beginjaren van het bedrijf concentreerde Limit zich voornamelijk op de productie van analoge meetinstrumenten, zoals multimeters en oscilloscopen. In de jaren negentig breidde het bedrijf zijn productassortiment uit met digitale meetinstrumenten, waardoor het bedrijf in staat was om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt en zijn positie te versterken.

Sinds de oprichting heeft Limit zich gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige meet- en testinstrumenten en het bieden van uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in geavanceerde productiefaciliteiten en de ontwikkeling van nieuwe producten, waardoor het merk is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereldwijde markt van meet- en testinstrumenten.

Tegenwoordig heeft Limit een breed scala aan meet- en testinstrumenten in zijn productassortiment, die worden verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld. Het bedrijf blijft zich richten op het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van zijn producten om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en zijn positie in de markt te behouden.

Buitenmicrometer Limit

De buitenmicrometer van Limit is een precisie-instrument dat wordt gebruikt om de diameter van een object te meten. Het is een van de populairste meetinstrumenten van Limit en wordt vaak gebruikt in de industrie, de techniek en de productie.

De buitenmicrometer van Limit is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 0-25 mm tot 100-125 mm. Het instrument is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie om nauwkeurige metingen te garanderen. Het heeft een meetnauwkeurigheid van ±0,01 mm en een meetkracht van 10 N.

De micrometer heeft een analoge aflezing en is uitgerust met een nauwkeurig fijnafstellingssysteem om de metingen te verfijnen. De meetarmen zijn gehard en gepolijst om slijtage en vervorming te voorkomen, en het instrument wordt geleverd in een stevige opbergdoos om het te beschermen tegen schade en stof. 

De buitenmicrometer van Limit is ontworpen voor gebruiksgemak en precisie. Het is een betrouwbaar meetinstrument dat geschikt is voor het meten van de diameter van verschillende materialen, zoals metaal, kunststof en glas. Het instrument is ook voorzien van een "zero-setting" functie, waardoor gebruikers het instrument snel kunnen kalibreren en instellen voor nauwkeurige metingen.