fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Mestriner Mestriner

Filters

Mestriner is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van drukregelaars en reduceerventielen. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten.

Het merk richt zich op verschillende industrieën, waaronder gas- en waterdistributie, de chemische en petrochemische industrie, voedsel- en drankproductie, en de farmaceutische industrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder drukregelaars, reduceerventielen, veiligheidskleppen en accessoires.

Mestriner biedt een breed scala aan reduceerventielen en drukregelaars, die worden gebruikt om de druk van verschillende gassen te regelen en te verminderen. Het assortiment omvat onder andere enkeltraps en meervoudige reduceerventielen, instelbare drukregelaars, hoge druk reduceerventielen en medische reduceerventielen.

Het Mestriner-team bestaat uit technische experts die werken aan het ontwerp van producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, prestaties en duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen om te zorgen voor een efficiënte werking van hun producten.

Het merk heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Het bedrijf heeft een ISO 14001-certificering voor milieumanagement en streeft naar het verminderen van de impact op het milieu door middel van efficiënt energiegebruik en afvalvermindering.

Mestriner heeft een sterke focus op klanttevredenheid en biedt daarom ook maatwerkoplossingen aan voor specifieke behoeften van klanten. Ze hebben een ervaren technisch team dat in staat is om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en te leveren aan klanten.

Assortiment Mestriner

Mestriner biedt een breed scala aan drukregelaars en reduceerventielen voor verschillende toepassingen en industrieën. De producten van Mestriner zijn ontworpen om een veilige, betrouwbare en nauwkeurige drukregeling te bieden voor gassen en vloeistoffen.

De drukregelaars van Mestriner zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals messing, roestvrij staal en aluminium, afhankelijk van de toepassing en het medium. Het assortiment omvat enkele- en dubbeltraps drukregelaars, instelbare drukregelaars, nauwkeurige drukregelaars en compacte drukregelaars.

De reduceerventielen van Mestriner zijn ontworpen om de druk van vloeistoffen en gassen te verminderen en te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen en kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals gas- en waterdistributie, de chemische en petrochemische industrie, en de voedsel- en drankproductie.

De producten van Mestriner voldoen aan verschillende internationale normen en richtlijnen, zoals ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement, PED (Pressure Equipment Directive) voor drukapparatuur en ATEX voor explosieveiligheid. Het bedrijf werkt ook samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke eisen en toepassingen.

Historie Mestriner

Mestriner werd in 1946 opgericht door de gebroeders Mestriner in Italië. Het bedrijf begon als een kleine werkplaats voor de productie van drukregelaars en reduceerventielen. In de beginjaren was de productie beperkt, maar door de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten en de groei van de industrie groeide het bedrijf gestaag. In de jaren '60 en '70 werd de productie uitgebreid en breidde Mestriner zijn productaanbod uit naar andere sectoren, waaronder de medische en cryogene gassen.

In de jaren '80 en '90 bleef Mestriner groeien en zich verder ontwikkelen, met nieuwe producten en technologieën. In 2000 werd een nieuwe fabriek geopend in Italië, waarmee de productiecapaciteit verder werd uitgebreid. Tegenwoordig heeft Mestriner een uitgebreid netwerk van distributiepartners en vertegenwoordigers over de hele wereld en is het uitgegroeid tot een toonaangevende producent van drukregelaars en reduceerventielen voor verschillende toepassingen. Mestriner blijft zich inzetten voor innovatie en kwaliteit en werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Duurzaam ondernemen Mestriner

Mestriner hecht veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn in alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Dit komt onder andere tot uiting in hun productontwerp en -ontwikkeling, waarbij ze streven naar het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van het energieverbruik van hun producten. Ze streven er ook naar om hun productieprocessen zo efficiënt mogelijk te maken om hun ecologische voetafdruk te verminderen.

Daarnaast is Mestriner ISO 14001 gecertificeerd, wat betekent dat hun milieumanagementsysteem voldoet aan internationaal erkende normen voor milieuprestaties. Dit certificaat toont aan dat Mestriner zich inzet voor het minimaliseren van de impact van hun activiteiten op het milieu en het streven naar continue verbetering van hun milieuprestaties.