fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

NOVA NOVA

Filters

Nova is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in verlichtingsarmaturen voor de professionele markt. Het bedrijf is opgericht in 1988 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd door hoogwaardige producten te leveren aan bedrijven en instellingen.

Nova Professionele Armaturen heeft een uitgebreid assortiment armaturen voor verschillende toepassingen, waaronder kantoren, winkels, ziekenhuizen, scholen en industriële omgevingen. Hun armaturen zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te zijn, met aandacht voor energiebesparing en lage onderhoudskosten.

Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep en heeft een eigen productiefaciliteit waar ze hun armaturen ontwerpen en produceren. Nova streeft ernaar om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten en biedt op maat gemaakte oplossingen voor specifieke projecten.

Naast het produceren van armaturen heeft Nova Professionele Armaturen ook een eigen lichtadviesafdeling, waar ze klanten kunnen adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor hun projecten. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, service en innovatie, en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van hun bestaande producten en diensten.

Historie NOVA

Nova Professionele Armaturen is in 1988 opgericht door de heer J.H. Koomen, die al jarenlang ervaring had in de verlichtingsindustrie. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf in Nieuw-Vennep en richtte zich voornamelijk op de verkoop van verlichtingsproducten aan installateurs en elektrotechnische groothandels.

In de jaren '90 breidde het bedrijf uit naar het ontwerpen en produceren van eigen armaturen. Met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing, begon Nova zich te positioneren als een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor professionele verlichting.

In de daaropvolgende jaren bleef het bedrijf groeien en uitbreiden, met een steeds breder assortiment aan armaturen voor verschillende toepassingen en projecten. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door de heer Ton Kwaak, die het bedrijf verder liet groeien en moderniseren.

Vandaag de dag is Nova nog steeds gevestigd in Nieuw-Vennep en is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse markt voor professionele verlichting. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid en blijft zich inzetten om hoogwaardige producten en diensten te leveren aan hun klanten.

Assortiment NOVA

Nova Professionele Armaturen biedt een breed assortiment aan verlichtingsarmaturen voor verschillende toepassingen en projecten. De armaturen zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te zijn, met aandacht voor energiebesparing en lage onderhoudskosten.

Het assortiment van Nova omvat onder andere LED-panelen, downlights, inbouwarmaturen, opbouwarmaturen, lichtlijnen, waterdichte armaturen en noodverlichting. Daarnaast biedt het bedrijf ook op maat gemaakte oplossingen voor specifieke projecten en hebben ze een eigen lichtadviesafdeling om klanten te helpen bij het kiezen van de beste verlichtingsoplossing voor hun projecten.

  • De werklamp oplaadbaar van Nova is een draagbare, oplaadbare LED-werklamp die ideaal is voor gebruik in donkere en/of afgelegen gebieden. De lamp is voorzien van een krachtige lithium-ion batterij die lang meegaat en snel opgeladen kan worden. De lamp heeft een handvat waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is en kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld een haak. De werklamp oplaadbaar heeft een hoge lichtopbrengst en is daardoor zeer geschikt voor gebruik in de bouw, industrie en andere werkgerelateerde omgevingen.
  • De LED-straler van Nova is een krachtige, energiezuinige LED-lamp die ideaal is voor het verlichten van grote oppervlakken. De lamp is voorzien van een hoogwaardige LED-chip die zorgt voor een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. De LED-straler is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtkleuren en kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het verlichten van parkeerplaatsen, tuinen, gebouwen en sportvelden.               

Nova streeft ernaar om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten en biedt daarom armaturen in verschillende stijlen, vormen en maten. Of het nu gaat om verlichting voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, scholen of industriële omgevingen, het bedrijf heeft een passende oplossing voor elk project.

De producten van Nova Professionele Armaturen zijn niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook stijlvol en esthetisch aantrekkelijk. Het bedrijf hecht veel waarde aan het ontwerpen van armaturen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de sfeer en uitstraling van de ruimte waarin ze worden gebruikt.