fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Peltor Peltor

Filters

Peltor is een merk dat gespecialiseerd is in persoonlijke beschermingsmiddelen, met name op het gebied van gehoorbescherming en communicatieoplossingen. Het merk is een onderdeel van Company, een multinational die zich richt op innovatieve oplossingen in diverse sectoren.

Peltor produceert hoogwaardige gehoorbeschermingsproducten die ontworpen zijn om mensen te beschermen tegen schadelijk geluid. Ze bieden een breed scala aan gehoorbeschermingsoplossingen, variërend van oorbeschermers tot oordopjes, en richten zich op zowel de industrie als recreatieve gebruikers. Deze producten zijn ontworpen om geluiden te dempen en het gehoor te beschermen zonder de communicatie met de omgeving volledig te belemmeren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Peltor-producten is de technologie voor geluidsreductie. Ze maken gebruik van geavanceerde materialen en technieken om het geluidsniveau te verminderen, terwijl belangrijke geluiden, zoals spraak en waarschuwingssignalen, nog steeds goed hoorbaar blijven. Dit is vooral belangrijk in werkomgevingen waar geluidsbescherming nodig is, maar communicatie essentieel blijft.

Peltor heeft een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit in gehoorbescherming. Ze blijven voortdurend onderzoek doen en nieuwe producten ontwikkelen om aan de behoeften van verschillende sectoren en gebruikers te voldoen. Het merk heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid, prestaties en comfort.

Kenmerken gehoorbescherming Peltor

De gehoorbeschermers van Peltor zijn ontworpen om effectieve gehoorbescherming te bieden in verschillende omgevingen, waar lawaai een potentieel schadelijke impact kan hebben op het gehoor. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en aspecten van de gehoorbeschermers van Peltor:

  • Geluidsreductie: De gehoorbeschermers van Peltor zijn ontworpen om het geluidsniveau aanzienlijk te verminderen, zodat uw gehoor beschermd blijft. Ze maken gebruik van geavanceerde geluidstechnologieën, zoals dempende materialen en speciale ontwerpen, om schadelijke geluiden te verminderen.
  • Communicatie: Veel gehoorbeschermers van Peltor zijn uitgerust met communicatietechnologie, zoals ingebouwde microfoons en luidsprekers. Deze functies stellen gebruikers in staat om te communiceren met anderen, zelfs in lawaaierige omgevingen, zonder hun gehoorbescherming te hoeven verwijderen.
  • Comfortabel ontwerp: Peltor besteedt veel aandacht aan het comfort van de gebruikers. De gehoorbeschermers zijn vaak voorzien van zachte kussens en verstelbare hoofdbanden, zodat ze comfortabel gedragen kunnen worden, zelfs tijdens langdurig gebruik. Dit helpt vermoeidheid te verminderen en zorgt ervoor dat de gehoorbeschermers goed op hun plaats blijven zitten.
  • Diverse modellen: Peltor biedt een breed scala aan gehoorbeschermers om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze hebben producten voor zowel professioneel gebruik in industriële omgevingen als voor recreatieve activiteiten, zoals jagen of motorsport. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waaronder oorbeschermers, oordopjes en specifieke producten voor bijvoorbeeld helmen.
  • Veiligheidsnormen: De gehoorbeschermers van Peltor voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn getest op hun geluidsreductievermogen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de geldende voorschriften en normen voor gehoorbescherming, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw gehoor goed beschermd wordt.

Gehoorbeschermers helmbevestiging

Het belangrijkste verschil tussen gehoorbeschermers met band en gehoorbeschermers voor de helm is de manier waarop ze worden gedragen en bevestigd. Gehoorbeschermers met band zijn onafhankelijk van een helm en worden rechtstreeks op het hoofd gedragen, terwijl gehoorbeschermers voor de helm specifiek zijn ontworpen om te worden bevestigd aan een veiligheidshelm.

De keuze tussen gehoorbeschermers met band en gehoorbeschermers voor de helm hangt af van de specifieke werk- of activiteitsomstandigheden. Als u een helm moet dragen voor uw werk, is het handig om gehoorbeschermers te hebben die naadloos op uw helm kunnen worden bevestigd. Als u echter geen helm draagt of in een omgeving werkt waar een helm niet vereist is, kunnen gehoorbeschermers met band een geschikte keuze zijn.