fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Perel Perel

40 resultaten
Sorteer op
Filters

Perel is een merk dat gespecialiseerd is in het leveren van een breed scala aan gereedschappen, apparatuur en accessoires voor zowel professioneel gebruik als voor de doe-het-zelf-markt. Het merk biedt producten in verschillende categorieën, zoals verlichting, opslagoplossingen, beveiligingsapparatuur en nog veel meer.

Perel staat bekend om het leveren van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Ze streven naar klanttevredenheid door producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten.

Het merk Perel heeft een wereldwijde aanwezigheid en hun producten worden verkocht in verschillende winkels en online webshops. Ze staan bekend om het leveren van producten die voldoen aan de gangbare normen en veiligheidsvoorschriften.

Het is belangrijk op te merken dat Perel een breed assortiment producten aanbiedt, en de beschikbaarheid en specifieke kenmerken kunnen variëren afhankelijk van het product en de regio. Het is altijd raadzaam om de productinformatie en specificaties te raadplegen voor gedetailleerde informatie over specifieke Perel-producten waar u in geïnteresseerd bent.

Assortiment Perel

Perel heeft een uitgebreid assortiment aan diverse producten. Hieronder is informatie te vinden over enkele van deze producten:

  • Warmtelampen: Perel heeft warmtelampen die worden gebruikt voor het verwarmen van specifieke gebieden, zoals terrassen, werkplaatsen of bouwplaatsen. Deze lampen stralen infraroodwarmte uit en kunnen helpen om een comfortabele omgeving te creëren in koude weersomstandigheden.
  • Ventilatorkachels: Perel biedt ook ventilatorkachels die zowel verwarming als luchtverplaatsing bieden. Deze kachels kunnen gebruikt worden om een ruimte snel op te warmen en de warmte gelijkmatig te verspreiden.
  • Afbakingskegels: Perel levert afbakingskegels die worden gebruikt voor het markeren of afzetten van specifieke gebieden, zoals bouwplaatsen, wegwerkzaamheden of evenementen. Deze kegels zijn meestal felgekleurd en hebben reflecterende eigenschappen om de zichtbaarheid te vergroten.
  • Kettingen: Perel biedt verschillende soorten kettingen, zoals stalen kettingen, kunststofkettingen en kettingen met haken. Deze kettingen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van objecten, het creëren van barrières of het ophangen van items.
  • Dekzeilen: Perel heeft dekzeilen die gebruikt kunnen worden om objecten of oppervlakken te beschermen tegen weersinvloeden, stof of schade. Deze dekzeilen zijn meestal gemaakt van duurzaam materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes.
  • Heteluchtkanon: Perel biedt heteluchtkanonnen die gebruikt worden voor het verwarmen van grote ruimtes, zoals werkplaatsen, magazijnen of bouwplaatsen. Deze krachtige apparaten blazen hete lucht uit en kunnen snel een grote ruimte verwarmen.
  • Opslagoplossingen: Perel heeft diverse opslagoplossingen, zoals gereedschapskisten, organizerboxen, gereedschapswagens en opbergrekken. Deze opslagoplossingen helpen bij het organiseren en opbergen van gereedschap, accessoires en andere items.

 

Perel historie

Perel is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in het leveren van gereedschappen, apparatuur en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1977 en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Perel begon als een klein familiebedrijf en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat wereldwijd wordt erkend. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.

Gedurende haar geschiedenis heeft Perel voortdurend gewerkt aan het verbeteren en uitbreiden van het productassortiment. Ze hebben geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers.

Perel staat bekend om zijn focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze hebben strenge kwaliteitscontroles en testprocedures geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de vereiste normen en specificaties. Dit heeft bijgedragen aan het opbouwen van het vertrouwen van klanten en het vestigen van een solide reputatie in de branche.

Naast het bieden van hoogwaardige producten, hecht Perel ook waarde aan klantenservice en tevredenheid. Ze streven ernaar om een goede relatie op te bouwen met hun klanten en staan klaar om ondersteuning en advies te bieden wanneer dat nodig is.

Door hun voortdurende inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid is Perel uitgegroeid tot een bekend merk in de gereedschapsindustrie. Ze blijven hun productassortiment verbeteren en uitbreiden om aan de evoluerende behoeften van hun klanten te voldoen.