fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Utilnova Utilnova

Filters

UTILNOVA is een merk voor autowerkplaatsen en bandenexperts. Het bedrijf begon met het verlenen van kwaliteitsdiensten in de automotive-industrie, waaronder onderhoudsdiensten, reparaties en bandenservice. In de loop der jaren is UTILNOVA uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat autobezitters wereldwijd helpt bij het onderhoud en repareren van hun voertuig.

UTILNOVA streeft naar perfectie in al zijn diensten door middel van de laatste technologie en kwaliteitsonderdelen. Het onderhoudsteam bestaat uit gecertificeerde technici die opgeleid zijn in het gebruik van moderne apparatuur en de verschillende soorten voertuigen die zij repareren. Ze houden ook hun vakkennis up-to-date door periodieke trainingen te volgen.

Kwaliteit van UTILNOVA

UTILNOVA vindt kwaliteit belangrijk bij alle producten. Om die reden worden alle producten van het merk tijdens de productie-en assemblageprocessen geïnspecteerd op basis van strikte kwaliteitscontroles. Deze controles maken een totaal gegarandeerde marketing mogelijk. Alle producten van UTILNOVA worden in Spanje vervaardigd en zijn geregistreerd en beschermd naar behoren. De producten hebben ook elk hun eigen patent of gebruiksmodel volgens de voorschriften.

In de eigen autowerkplaats heeft UTILNOVA een testbank. Hier worden de taken en gereedschappen bestudeerd en geanalyseerd bij het bij het dagelijkse werk van een monteur komen kijken. Manieren voor het verbeteren van het gebruik van tools worden ook bestudeerd. Gelet hierbij wordt op ontwerp, ergonomie, veiligheid, materiaalbescherming, beheersbaarheid, etc.

UTILNOVA heeft het doel om alle producten meerwaarde mee te geven waarvan alle werkplaatsen kunnen profiteren.

Montagekop UTILNOVA

Een montagekop is een onderdeel van een machine of gereedschap dat wordt gebruikt om andere onderdelen, gereedschappen of accessoires te bevestigen of te monteren. Het speelt een essentiële rol bij het creëren van een stevige en veilige verbinding tussen verschillende componenten.

De exacte functie en vorm van een montagekop kunnen variëren, afhankelijk van de toepassing en het specifieke gereedschap of de machine waarbij het wordt gebruikt. Over het algemeen is een montagekop ontworpen om een stabiele bevestiging mogelijk te maken, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals grip, rotatie en veiligheid.

Adapter montagekop UTILNOVA

Een adapter voor een montagekop is een accessoire dat wordt gebruikt om verschillende onderdelen of gereedschappen aan te sluiten op een montagekop. Een montagekop is meestal een draaiende, klemmende of bevestigende component van een machine, gereedschap of apparaat.

De adapter fungeert als een tussenstuk en biedt compatibiliteit tussen de montagekop en het gewenste onderdeel of gereedschap. Het kan dienen om verschillende maten, types of bevestigingssystemen met elkaar te verbinden.

Een adapter voor een montagekop kan verschillende vormen en functies hebben, afhankelijk van de specifieke toepassing. Het kan bijvoorbeeld een adapter zijn waarmee een boorkop op een draaibank kan worden bevestigd, of een adapter waarmee een schuurpad op een slijpmachine kan worden gemonteerd.

Het belangrijkste doel van een adapter voor een montagekop is om flexibiliteit en veelzijdigheid te bieden bij het gebruik van verschillende onderdelen of gereedschappen met een specifieke machine of apparaat. Door het gebruik van adapters kunnen gebruikers verschillende taken uitvoeren zonder de noodzaak van meerdere, gespecialiseerde machines of apparaten.

Bij het selecteren van een adapter voor een montagekop is het belangrijk om te zorgen voor een goede pasvorm, stevigheid en compatibiliteit met de betreffende machine en het gewenste onderdeel of gereedschap. Het is raadzaam om de specificaties en aanbevelingen van de fabrikant te raadplegen om ervoor te zorgen dat de adapter geschikt is voor het beoogde gebruik.