fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Varma Varma

Filters

Het merk VARMA is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van heaters, ook wel bekend als verwarmingstoestellen. Ze bieden een breed scala aan verwarmingsoplossingen voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

VARMA tec heeft als doel om effectieve en efficiënte verwarmingsoplossingen te bieden die zorgen voor comfort en warmte in verschillende omgevingen. Ze begrijpen het belang van een goede verwarming, vooral tijdens koude seizoenen of in koude klimaten.

Het assortiment van VARMA omvat diverse soorten heaters, zoals elektrische kachels, infraroodverwarmers, convectorkachels, oliegevulde radiatoren en nog veel meer. Deze heaters zijn ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak.

VARMA tec streeft ernaar om heaters te produceren die zowel effectief als duurzaam zijn. Ze maken mogelijk gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om betrouwbare en langdurige verwarmingsoplossingen te leveren.

Infraroodverwarmers VARMA

De infraroodverwarmers van VARMA tec zijn een specifiek type verwarmingsoplossing dat gebruikmaakt van infraroodtechnologie om warmte te genereren. Deze verwarmers stralen infrarode warmtegolven uit die direct objecten en mensen verwarmen zonder de tussenliggende lucht te verwarmen.

De infraroodverwarmers van VARMA hebben verschillende voordelen. Ten eerste bieden ze directe warmte, wat betekent dat je snel en efficiënt warmte kunt voelen zodra de verwarming is ingeschakeld. Dit kan handig zijn om snel een specifieke zone te verwarmen, zoals een werkruimte of een zithoek.

Een ander voordeel van infraroodverwarmers is dat ze gerichte warmte bieden. Ze kunnen specifieke gebieden of objecten verwarmen zonder onnodig energie te verspillen aan het verwarmen van de hele ruimte. Dit kan leiden tot energiebesparingen en een efficiënter gebruik van de verwarming.

Daarnaast zijn de infraroodverwarmers van VARMA vaak draagbaar en gemakkelijk te installeren. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals woningen, kantoren, werkplaatsen, terrassen en zelfs buitengebieden.

Bovendien zijn infraroodverwarmers vaak stil in gebruik en veroorzaken ze geen luchtcirculatie of tocht, wat ze comfortabel maakt voor gebruikers. Ze kunnen ook een goede optie zijn voor mensen met allergieën, omdat ze geen stofdeeltjes of allergenen in de lucht verspreiden.

VARMA als onderdeel van STAR PROGETTI

Het merk VARMA tec is onderdeel van het bedrijf STAR PROGRETTI. STAR PROGRETTI is een bedrijf dat zich richt op de productie en distributie van diverse technische producten en oplossingen. VARMA tec is een van de merken die binnen dit bedrijf opereren en gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige verwarmingsoplossingen.

STAR PROGETTI is opgericht in het begin van de jaren 90 en heeft een revolutie teweeggebracht in de horeca- en buitenverwarmingssector in heel Europa. Het Italiaanse bedrijf heeft meer dan 5.000 klanten verspreid over 60 laden. STAR PROGETTI biedt complete oplossingen voor koeling en verwarming van open en halfopen ruimtes waar traditionele koel- en verwarmingssystemen niet kunnen worden geïmplementeerd of een te hoog energieverbruik genereren.

Het merk staat garant voor veiligheid, begeleiding, planning en kwaliteit. De veiligheid heeft alles te maken met de veiligheid van de gebruikers, monteurs en distributeurs. Door alle producten te controleren op kwaliteit aan de hand van allerlei tests, kan de kwaliteit worden gegarandeerd. De certificatie-instellingen die de kwaliteitscertificeringen uitgegeven hebben houden toezicht tijdens de productie en het op de markt brengen van de producten.