• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Motorheftafel

Motorheftafel

In elke werkplaats of garage waar gesleuteld wordt aan motors hoort een motorheftafel thuis. Ook wanneer u als particulier graag zelf aan uw motor sleutelt kan u eenvoudigweg niet zonder een motorheftafel. De reden waarom is snel gevonden en heeft alles te maken met de juiste werkhouding. Door de motor op de heftafel te plaatsen bepaalt u zelf de voor u ideale werkhoogte. Kippers Rijssen heeft een zeer uitgebreid assortiment motorheftafels, die u hieronder overzichtelijk ziet weergegeven.

Bepaal zelf de ideale werkhoogte van je motorheftafel

Het grote voordeel van een motorheftafel is dat u zelf de voor u ideale werkhoogte kunt bepalen als u aan de motor gaat sleutelen. De ideale werkhoogte is voor iedereen verschillend en eenvoudig individueel in te stellen. Dit helpt fysieke klachten, als bijvoorbeeld pijn in de onderrug, voorkomen. Dit is niet alleen prettig voor u zelf, maar ook voor u als werkgever. Door uw personeel van de juiste werkplaatsinrichting te voorzien is de kans op uitval door fysieke ongemakken nu eenmaal kleiner. Een relatief kleine investering die u veel geld bespaart.

Verschillende modellen motorheftafels

In onze webwinkel vind u een groot aantal verschillende modellen en typen van de motorheftafel. Het meest eenvoudige model, de Trapbok MW 150kg, is al voor iets meer dan vijftig euro (ex btw) van u. Uiteraard voorzien wij ook in de behoefte van heftafels met meer mogelijkheden. Zo leveren wij deze onder andere in de volgende varianten qua bediening:

  • Elektrisch
  • Pneumatisch
  • Hydraulisch

Bij elke heftafel staat duidelijk aangegeven welk maximale gewicht deze aankan. Dit wordt ook wel de capaciteit genoemd. Overschrijdt deze niet, want dit kan gevaarlijke situaties tot gevolg hebben!

Naast onze motorheftafels bieden wij een ruim assortiment aan van:

Motorheftafel kopen

Deze specifieke werkplaatsinrichting koopt u snel en gemakkelijk in onze webwinkel. Elke motorheftafel is voorzien van duidelijke productfoto’s. Alle technische details en overige productspecificaties vind u door te klikken op de foto’s. Het overgrote deel van de heftafels hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij korte levertijden hanteren en wordt uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag bij u afgeleverd.