fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Assteunen 2 ton

Wie regelmatig met voertuigen werkt, zal zeker baat hebben bij een assteun. Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor diverse assteunen met Lees meer...

Wie regelmatig met voertuigen werkt, zal zeker baat hebben bij een assteun. Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor diverse assteunen met variërende capaciteiten. Maak je gebruik van een personenauto of bedrijfswagen?

Filters

Assteunen 2 ton

Dan zal je genoeg hebben aan onze assteunen met een maximale belastbaarheid van 2 ton. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en hoe je een assteun van 2 ton online kunt bestellen.

Wat zijn assteunen?

Professionals in de autobranche – maar ook doe-het-zelvers – kunnen baat hebben bij assteunen. Zodra je een auto hebt opgekrikt, wil je er verzekerd van zijn dat jouw voertuig veilig staat. Dit is mogelijk met een assteun. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de steun onder de as van de auto worden geplaatst om er zeker van te zijn dat jouw voertuig veilig staat nadat deze is opgekrikt. De assteunen zijn namelijk in staat om het gewicht van de auto over te nemen van de krik. Assteunen zijn dus van essentieel belang voor wie regelmatig aan een auto klust en zijn zowel geschikt voor professioneel als particulier gebruik.

 

Assteunen kopen: waar op letten?

Geïnteresseerd in het aanschaffen van assteunen? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Maar welke assteun is het meest geschikt voor jouw volgende klus?

Het is belangrijk om te letten op de capaciteit van een assteun, ook wel belastbaarheid genoemd. De capaciteit staat voor het maximale gewicht dat de assteunen kunnen dragen. Bij het kopen van een assteun is het dus goed om te weten hoe zwaar jouw voertuig is. Dit is onder andere terug te vinden in het instructieboekje. De meeste auto’s en bedrijfswagens beschikken over een gewicht tussen de 1.000 en 1.5000 kilo. Om er zeker van te zijn dat een assteun jouw voertuig kan dragen, is het dus aan te raden om te kiezen voor een assteun met een maximale capaciteit van 2 ton.

 

Assteunen 2 ton van Kippers Rijssen

Assteunen 2 ton zijn verkrijgbaar bij Kippers Rijssen. Onze assteunen zijn zowel geschikt voor professionals als doe-het-zelvers. Hoewel al onze assteunen zijn te bewonderen in onze webshop en showroom, lichten wij graag een paar producten verder toe zodat je een weloverwogen keuze kan maken:

·         Assteun 2 ton CAX2H. Een assteun met een maximale capaciteit van 2 ton. In hoogte verstelbaar door middel van een pen, tussen de 505 en 755 millimeter. Een zwaar en volledig gelast model, gemaakt van kwalitatief goed staal.

·         Assteun MW 2 ton. Een assteun met een maximale capaciteit van 2 ton, afkomstig van het bekende merk Mammuth. Hierbij profiteer je van een hoog model, met een maximale hoogte van 2130 millimeter.

 

Assteunen 2 ton bestellen

Assteunen van 2 ton bestellen? Dan kun je terecht bij Kippers Rijssen. Zo zijn wij gespecialiseerd en ervaren in de (online) verkoop van diverse gereedschappen en machines, waaronder assteunen met variërende capaciteiten. Onze webshop beschikt over een breed assortiment, waarbij de meeste producten altijd ruim op voorraad zijn. Hierdoor zal je dus profiteren van een snelle levertijd. Voor vragen over onze assteunen 2 ton kun je onze klantenservice raadplegen.

De assteunen 2 ton van Kippers Rijssen zijn ook te bewonderen in onze fysieke vestiging. Wij zijn te vinden in het Overijsselse Rijssen. Met een oppervlakte van ruim 1400 vierkante meter zul je hier gegarandeerd een geschikte assteun vinden. Kom gerust eens langs en profiteer van persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers.