fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hijsbanden 2 ton

Filters

Hijsbanden 2 ton

Binnenkort een project op de planning waarbij zware goederen of objecten van maximaal 2 ton verplaatst moeten worden? Dan zit je als bedrijf of particulier zeker goed bij Kippers Rijssen. Zo beschikken wij over verschillende soorten hijsbanden met een maximale capaciteit van 2 ton. Hiermee ben je in staat om gemakkelijk en snel jouw materialen of producten te hijsen en te verplaatsen.

Wat zijn hijsbanden?

Bij Kippers Rijssen kunnen zowel professionals als particulieren terecht voor hijsbanden. Maar wat zijn hijsbanden precies?

Hijsbanden zijn ideale hulpmiddelen voor het hijsen van zware lasten. Deze banden zijn gemaakt uit kunststof draden of vezels en beschikken over een beschermend omhulsel in de vorm van een hoes. Ook kunnen de banden ingebed zijn in een dragend materiaal. Een gekleurd label weergeeft van welk materiaal de door jouw gekozen hijsband is gemaakt. Met een groen label beschik je over een polyamide hijsband, met een bruin label beschik je over een polypropyleen hijsband en met een blauw label beschik je over een polyester hijsband.

Ben je specifiek op zoek naar een hijsband met een capaciteit van 2 ton? Tel dan zeker ook de zwarte draden, die over de lengte zijn genaaid. Een hijsband met twee zwarte draden weergeeft namelijk een hijscapaciteit van 2 ton.

Hijsbanden 2 ton veilig gebruiken

Bij Kippers Rijssen staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij vertellen je graag hoe je veilig gebruik maakt van onze hijsbanden, door verschillende aandachtspunten voor je op een rij te zetten:

·         Wij raden het af om onze hijsbanden 2 ton te gebruiken bij afwijkende omgevingsinvloeden. Denk hierbij aan temperaturen boven de 80 graden en onder de -40 graden Celsius. Ook dien je geen gebruik te maken van hijsbanden wanneer er gewerkt wordt met vetten, zuren of chemicaliën.

·         Wij raden het aan om onze hijsbanden 2 ton goed te laten drogen wanneer deze nat is geworden. Hetzelfde geldt voor bevroren hijsbanden.

·         Wij raden het aan om voorzichtig om te gaan met onze hijsbanden 2 ton. Zo is het af te raden om hijsbanden te gebruiken wanneer deze geknoopt of gedraaid zijn. Daarnaast dienen hijsbanden niet over de grond of andere ruwe oppervlakken gesleept te worden. Trek daarnaast jouw hijsband nooit met geweld onder een last vandaan en vermijd scherpe randen.

Ons assortiment hijsbanden 2 ton

Bij Kippers Rijssen kun je terecht voor een hijsband van 2 ton. Onze hijsbanden 2 ton zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Wij vertellen je graag meer over enkele hijsbanden binnen ons assortiment.

Allereerst beschikken wij over diverse hijsbanden 2 ton met een blauw label. Dit geeft aan dat je beschikt over een hijsband gemaakt van polyester. Hierbij heb je een ruime keuze uit diverse afmetingen tussen de één en drie meter. Ook is het mogelijk om een hijsband 2 ton aan te schaffen met een groen label, wat aangeeft dat je beschikt over een polyamide hijsband. Hierbij heb je een keuze uit afmetingen tussen de vier en zes meter.

Hijsbanden 2 ton bestellen

Op zoek naar hijsbanden met een capaciteit van 2 ton? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Via onze webshop ben je in staat om een hijsband te bestellen, verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen. Omdat wij onze producten uit eigen voorraad leveren, zal je als particulier of bedrijf profiteren van een snelle levertijd. Voor vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.

Liever onze hijsbanden van 2 ton in het echt beoordelen? In dat geval nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan onze fysieke vestiging in het Overijsselse Rijssen.