fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hijsbanden 3 ton

Filters

Hijsbanden 3 ton

Het hijsen en verplaatsen van lasten met een gewicht van 3 ton is een zware klus. Uiteraard wil je dat deze klus snel, eenvoudig maar vooral veilig uitgevoerd kan worden. In dat geval zit je zeker goed bij Kippers Rijssen. Zo beschikken we over handige hulpmiddelen voor dergelijke hijswerkzaamheden, genaamd hijsbanden. Voor een hijsband met een maximale belasting van 3 ton kun je terecht bij Kippers.

Waarvoor gebruiken we hijsbanden 3 ton?

Bij Kippers Rijssen maak je kennis met diverse hijsbanden met een maximale belasting van 3 ton. Met een dergelijke hijsband ben je in staat om lasten van maximaal 3 ton eenvoudig op te tillen en te verplaatsen binnen jouw werkplaats. Een zeer geschikt product om de werkbelasting te verlagen en de veiligheid en productiviteit te verhogen.

Wie een kijkje neemt in onze webshop, zal kennismaken met een kleurrijk assortiment. De kleuren van een hijsband geven namelijk de maximale belasting aan. Onze hijsbanden 3 ton zijn te herkennen aan een gele tint en drie zwarte genaaide strepen. Waarbij de kleur van het label onderling ook nog kan verschillen en het gebruikte materiaal aangeeft. Zo heb je de keuze uit een groen label (polyamide), een blauw label (polyester) en een bruin label (polypropyleen).

Controle vóór het gebruiken van hijsbanden

Door gebruik te maken van hijsbanden met een belasting van 3 ton, ben je in staat om relatief zware objecten en lasten te hijsen en verplaatsen. Echter is het belangrijk om jouw hijsbanden regelmatig te controleren voor je hier gebruik van maakt. Waar moet je zoal op letten?

Allereerst is het belangrijk om een hijsband van 3 ton voor gebruik te controleren op eventuele beschadigingen. Denk aan een kapotte beschermhoes, een insnijding van het weefsel of eventuele beschadigingen van de lus of het stiksel. Ook dien je te controleren of de hijsband is aangetast door vetten of chemicaliën. Een beschadigde hijsband vergroot de kans op onnodige risico’s en ongelukken. Vandaar dat een hijsband jaarlijks door een deskundige geïnspecteerd dient te worden. Als dit het geval is, dan zal de hijsband voorzien zijn van een markering of keuringssticker.

Ons aanbod hijsbanden 3 ton

Benieuwd naar ons aanbod hijsbanden 3 ton? Wij informeren je graag over onze producten.

Wie een kijkje neemt in onze webshop of fysieke winkel, zal onze hijsbanden van 3 ton meteen herkennen. Deze producten zijn namelijk voorzien van een opvallende gele kleur. Goed om te weten is dat onze hijsbanden over een zeer hoge kwaliteit beschikken, aangezien deze afkomstig zijn van het merk Torso: een specialist op het gebied van hijswerkzaamheden. Bij ons heb je de keuze uit diverse gekleurde labels en afmetingen tussen de drie en zes meter.

Hijsbanden 3 ton bestellen

Het aanschaffen van een hijsband kan zeer eenvoudig via de webshop van Kippers. Al onze hijsbanden met een maximale belasting van 3 ton zijn hier te vinden. Omdat wij uit eigen voorraad leveren, kun jij jouw bestelling al gauw thuis verwachten. Aangezien wij ruim 2000 producten op voorraad hebben, betekent dit dat je binnen de kortste keren gebruik kunt maken van onze hijsbanden van 3 ton. Voor vragen over ons bestelproces of assortiment staat onze klantenservice paraat.

Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel. Kippers is te vinden in Rijssen. Hier zul je gegarandeerd een geschikt product vinden, dankzij een oppervlakte van ruim 1400 vierkante meter. Kom je er niet uit? Dan staan onze medewerkers voor je klaar.