• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

2 Koloms Hefbrug

2 Koloms Hefbrug

Deze Falco 2 koloms hefbrug is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Dankzij het doordachte concept is deze hefbrug voorzien van vele handige eigenschappen. 
De 2 koloms hefbruggen en de bandenbruggen zijn ook te zien in onze winkel in Rijssen.

2 Koloms hefbrug

Door een hefbrug te kopen en te gebruiken, wordt het werken aan uw auto een stuk eenvoudiger. Door uw auto te liften kunt u vrijwel overal beter bij en is het makkelijker om bijvoorbeeld schadeherstelwerkzaamheden, carrosserie werkzaamheden, remwerzaakheden uit te voeren. Een 2 koloms hefbrug lift uw voertuig tot 100 centimeter van de grond door middel van twee stangen. 2 koloms hefbruggen zijn dus vloervrij. De stangen tillen uw voertuig in het midden op, om zo de banden niet te belasten. Dit maakt het verwisselen van banden dus ook een stuk makkelijker. Uw voertuig wordt beschermd tegen eventuele beschadiging door middel van de rubberen steunen die aan de stangen zijn bevestigd.

2 Koloms hefbrug Falco

Een bekend merk onder de hefbruggen is Falco Sollevatori. Falco produceert hefbruggen van goede kwaliteit die uiterst geschikt zijn voor professioneel gebruik. Een model van Falco die u bij Kippers Rijssen kunt kopen is de 2 koloms hefbrug Falco 3500 kg 400V. Dit model beschikt over draagarm vergrendeling, heeft een CE-certificaat en voldoet dus aan de veiligheidsnormen. U kunt stellen dat dit product niets te wensen overlaat op het gebied van veiligheid. Een ander voordeel van deze hefbrug is het feit dat deze vrijwel drempelvrij is. De drempel is namelijk slechts 40 mm hoog. Bij aanschaf van deze Falco 2 koloms hefbrug, krijgt u ook 10 liter hydrauliek olie. De hefbrug heeft namelijk ook een hydraulische cilinder aan beide kanten van de machine. Naast dit model verkoopt Kippers natuurlijk ook nog andere 2 koloms hefbruggen van Falco Sollevatori. Deze 2 koloms hefbruggen variƫren allen in prijs en eigenschappen. Ons volledige assortiment bestaat uit:

Bekijk het assortiment en ontdek de verschillen. Mocht u andere vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!