• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Bandenbrug

Bandenbrug

Als u in een garage werkt of het leuk vindt om regelmatig aan uw auto te sleutelen, is een bandenbrug een goede uitkomst. Een bandenbruggen worden onder andere gebruikt voor banden-, carrosserie-, en schadeherstelwerkzaamheden. Een bandenbrug kan voertuigen zoals autos of bedrijfswagens van de grond liften, zodat u er met gemak bij kan. Ook worden de banden van uw auto niet belast wanneer deze door een bandenbrug omhoog getild wordt. De auto wordt namelijk door een plateau in het midden gelift. Om dit plateau zitten rubberen platen die de onderkant van de auto beschermen.

Bandenbrug voordelen

Om uw auto op een hefbrug of bandenbrug te krijgen, hoeft u alleen uw auto op de bandenbrug te rijden en vervolgens de bandenbrug de auto te laten liften. Zo heeft u in een ogenblik uw auto op de gebruikelijke hoogte van 1 meter. Wanneer u uw auto tot je juiste hoogte heeft gelift, kunt u eenvoudig werkzaamheden verrichten aan de onderkant en zijkant van uw auto. Dankzij de bandenbrug hoeft u niet meer te bukken of oncomfortabele posities aan te nemen. Daarnaast zorgt een bandenbrug er ook voor dat u sneller en efficiënter kunt werken.

Bandenbrug poetsbrug

Bandenbruggen komen in verschillende soorten, maten en prijzen voor. Één van deze soorten is de schaarbrug, ook wel een poetsbrug of bandenbrug. Bij Kippers Rijssen vindt u deze bandenbrug van het merk Falco. Deze brug plaatst u op een rechte en vaste ondergrond. De brug heeft een stabiel en stevig ontwerp, waardoor het niet nodig is om in te bouwen. De schaarbrug van Falco heeft dubbele cilinders en een elektrische veiligheidsvergrendeling. Voor het gebruik van deze hefbrug is het niet nodig om een compressor te gebruiken, omdat deze volledig elektrisch te bedienen is.

Bij de bandenbrug krijgt u verschillende benodigdheden die het gebruik een stuk eenvoudiger maken, zoals een wielset en tien liter hydrauliek olie. Door verder te klikken op de Falco Sollevatori schaarbrug, ziet u welke verdere benodigdheden nog meer inbegrepen zijn bij de aankoop van de brug. De bandenbruggen van Falco zijn voorzien van een CE certificaat. U kunt er dus op vertrouwen dat deze voldoen aan de basis veiligheidseisen die gesteld worden aan deze producten.