fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Steekringsleutelset

Voor het los of vast draaien van bouten en moeren dient er gebruik te worden gemaakt van een steekringsleutel. Echter is het erg belangrijk dat jouw s Lees meer...

Voor het los of vast draaien van bouten en moeren dient er gebruik te worden gemaakt van een steekringsleutel. Echter is het erg belangrijk dat jouw steekringsleutel over de juiste maat beschikt, aangezien deze anders niet op de bout of moer past en er beschadigingen op kunnen treden.

Filters

Steekringsleutelset

Met een steekringsleutelset van Kippers Rijssen beschik je altijd over de juiste steekringsleutel en zal het werk een stuk efficiënter en sneller uitgevoerd worden.

Wat zijn steekringsleutels?

Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor een steekringsleutelset. Met een steekringsleutel ben je in staat om moeren en bouten eenvoudig los of vast te draaien. De opening van een steekringsleutel past perfect om de zeskantige vorm van een bout of moer. Steekringsleutels zijn verkrijgbaar in diverse maten, aangezien een te grote of te kleine opening het werk zal belemmeren. Met een steekringsleutelset kan je altijd een gepaste sleutel vinden voor jouw klus.

Voordelen van een steekringsleutelset

Bij Kippers Rijssen heb je een ruime keuze uit verschillende steekringsleutelsets. Het kan een verstandige keuze zijn om te investeren in een set. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee.

Het is belangrijk om de juiste maat steekringsleutel te gebruiken tijdens een klus. Moeren en bouten zijn vaak zeskantig, waarbij de verschillende maten steekringsleutels hier precies omheen passen. Een te kleine steekringsleutel zal de klus niet klaren. Met een te grote steekringsleutel vergroot je de kans op beschadigingen: zowel aan de bout of moer als aan je knokkels wanneer een sleutel onverwachts doorschiet. Doordat je beschikt over een volledige set steekringsleutels met diverse maten, vind je altijd de geschikte maat voor jouw volgende klus. Zo voorkom je beschadigingen en ben je in staat om jouw werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. Tevens worden de meeste sets geleverd in een handige opbergkoffer, zodat je al jouw steekringsleutels altijd bij de hand hebt en profiteert van een overzichtelijke werkplaats.

Steekringsleutelsets van Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen ben je aan het goede adres voor een steekringsleutelset. Met een set profiteer je van diverse maten, zodat je altijd over de juiste steekringsleutel beschikt. Wij lichten graag enkele sets verder toe, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken:

·         Steekringsleutelset 5-delig professioneel. Een 5-delige steekringsleutelset, zeer geschikt voor professioneel gebruik. De set is afkomstig van het merk Seneca. Dit merk staat bekend om hun zeer goede kwaliteit en lange levensduur. De maten variëren tussen 26 en 32 millimeter.

·         Steekringsleutelset 8-delig Topex. Een 8-delige steekringsleutelset van Topex: een merk dat bekend staat om hun prijsgunstige gereedschappen. De maten variëren tussen 6 en 19 millimeter. De set wordt geleverd in een handige opbergkoffer met een handvat.

·         Steekringsleutelset 26-delig. Met deze set beschik je over maar liefst 26 steekringsleutels van het kwalitatief goede merk Seneca. De maten variëren tussen 6 en 32 millimeter. Geleverd in een handige, oprolbare mat.

Steekringsleutelset bestellen bij Kippers Rijssen

Voor een steekringsleutelset kun je als bedrijf of particulier terecht bij Kippers Rijssen. Wij zijn ervaren in de (online) verkoop van divers gereedschap, waaronder steekringsleutelsets. Wij beschikken over een grote vestiging met een oppervlak van meer dan 1400 vierkante meter. Hier zul je dus gegarandeerd een geschikte steekringsleutelset vinden. Tevens profiteer je hier van ons deskundige team, die je graag helpt tijdens jouw zoektocht.

Liever jouw toekomstige steekringsleutelset online bestellen? Ook dat is mogelijk via de webshop van Kippers Rijssen. Wij leveren onze sets uit eigen voorraad, waardoor je zal profiteren van een zeer snelle levertijd. Zo kun je jouw steekringsleutelset al gauw inzetten bij een volgende klus. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.