fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Gradenbogen

Meten = weten is een veel gehoorde en gebezigde uitspraak. Hoewel dit een enorm cliché is, is het aan de andere kant natuurlijk ook o zo waar. Er zijn Lees meer...

Meten = weten is een veel gehoorde en gebezigde uitspraak. Hoewel dit een enorm cliché is, is het aan de andere kant natuurlijk ook o zo waar. Er zijn tal van werkzaamheden te bedenken waarbij meten meer dan belangrijk is en het resultaat staat of valt met goed meetwerk. Meten is een breed begrip. Een facet van meten is het bepalen/meten van de juiste hoek. Voor dit meetwerk zijn gradenbogen een onmisbaar instrument.

Filters

Robuuste gradenbogen

Gradenbogen worden in het overgrote deel van de gevallen gebruikt op plaatsen waar het bruist van de activiteiten en werkzaamheden. Het is dan ook uitermate wenselijk dat gradenbogen tegen een stootje kunnen, want ook voor deze meetinstrumenten geldt dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor hebben gekozen om alleen bogen van mat verchroomd staal in ons assortiment op te nemen. Mat verchroomd staat heeft bovendien als voordeel dat deze relatief eenvoudig schoon te maken zijn en ook onder extreme omstandigheden goed af te lezen zijn.

De bewezen kwaliteit gradenbogen van Limit

U vindt bij ons alles op het gebied van werkplaatsinrichting, gereedschap en machines. Kippers Rijssen staat voor professionele kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we juist de gradenbogen van het merk Limit in ons assortiment hebben opgenomen. Limit staat sinds jaar en dag voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En laat beide nu vereisten zijn voor meetinstrumenten als deze! Daarnaast bieden we nog meer meetgereedschap aan als:

Gradenbogen kopen

Een gradenboog bestellen doet u natuurlijk in onze webwinkel. Het bestel –en betaalproces hebben wij hierbij zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Wanneer u uw bestelling definitief heeft geplaatst gaan wij over tot het verzendklaar maken ervan. In de praktijk betekent dit dat u nooit lang hoeft te wachten tot uw bestelling bij u wordt afgeleverd.