fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lashandschoenen

Filters

Lashandschoenen

Bij Kippers Rijssen hechten wij veel belang aan veiligheid. Hoewel je met ons apparatuur de meest lastige klussen kunt voltooien, vinden wij dat dit op een efficiënte maar vooral veilige manier moet gebeuren. Beschermende kleding kan hierbij dus zeker een uitkomst bieden: bij jou thuis en op de werkvloer. Ook tijdens het lassen is het dragen van beschermende kleding – zoals lashandschoenen – erg belangrijk. Wij leggen graag uit waarom.

 Wat is lassen?

Voordat we de verschillende soorten beschermende kleding verder kunnen toelichten, is het eerst belangrijk om stil te staan bij het lassen zelf. Lassen is namelijk een techniek die vaak wordt toegepast in de werktuigbouwkunde. Met deze techniek ben je in staat om diverse materialen zeer stevig met elkaar te verbinden. Deze verbinding wordt tot stand gebracht door middel van druk en warmte. Hierbij worden de verbindingspunten verhit en op elkaar gedrukt, waardoor een stevige verbinding kan ontstaan.  

Waarom is beschermende kleding nodig bij het lassen?

Waarom is het dragen van beschermende kleding noodzakelijk bij het lassen? Zoals eerder vermeld, kun je met lassen zeer stevige verbindingen tot stand brengen. Hier is echter veel warmte bij nodig. Lassen wordt daarom beschouwd als een risicovolle activiteit, omdat er gewerkt wordt met extreem hoge temperaturen. Door beschermende kleding te dragen, verklein je de kans op eventuele brandwonden. Daarnaast geeft de zogenoemde lasboog een extreem helder licht, wat kan leiden tot beschadigingen aan het oog en zelfs blindheid. Tijdens het lassen is het dus ook van belang om de ogen te voorzien van voldoende bescherming. 

Lashandschoenen van Kippers Rijssen

Lassen is een zeer efficiënte, maar risicovolle activiteit. Voorzie jouzelf – of jouw werknemers – van de juiste beschermende kleding. Bij Kippers Rijssen kun je onder andere terecht voor lashandschoenen. Hiermee worden jouw handen beschermd tegen de hitte en ben je ervan verzekerd dat het lassen zo veilig mogelijk uitgevoerd kan worden. Onze lashandschoenen beschikken over een zeer goede kwaliteit, aangezien wij veiligheid van cruciaal belang vinden.

Geïnteresseerd in het aanschaffen van lashandschoenen? Dan ben je bij Kippers Rijssen aan het juiste adres. Via onze website kun je eenvoudig jouw gewenste lashandschoenen bestellen. Wij leveren onze producten uit eigen voorraad, waardoor je verzekerd bent van een snelle levering. Liever onze lashandschoenen in het echt bewonderen en uitproberen? Onze showroom is te vinden in Rijssen, waar onze deskundige medewerkers je graag verder helpen en voorzien van persoonlijk advies. Voor vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.

 

Ons aanbod beschermende laskleding

Naast de benodigde lashandschoenen ben je bij Kippers Rijssen ook aan het juiste adres voor andere soorten beschermende laskleding. Hiermee verzeker jij jezelf – of jouw werknemers – van een veilige werkomgeving en worden onnodige risico’s voorkomen.

Zo kun je via onze website of in onze showroom ook terecht voor lashelmen en laskappen. Hiermee worden de ogen, oren en de huid van het gezicht volledig beschermd tegen de hoge temperaturen en het felle licht. Om de armen nog verder te beschermen kan je naast lashandschoenen ook veel baat hebben bij zogenoemde lasmouwen. Om brandwonden of andere ongemakken te voorkomen op de rest van het lichaam kunnen onze lasschorten en lasjassen ook zeker uitkomst bieden.

Al onze beschermende laskleding is eenvoudig online te bestellen, voor zowel bedrijven als particulieren. Liever onze beschermende kleding in het echt beoordelen? Onze laskleding is te bewonderen in onze showroom in Rijssen, waar wij je graag passend advies geven. Voor vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.