fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

brand-logo Bernardo

Filters

Bernardo is een topmerk dat kwaliteitsgereedschap produceert voor professionals. Bernardo heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van professionele gereedschappen, waardoor ze een hoge kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Bernardo biedt verschillende categorieën producten aan, waaronder pijpuitklinkers, boormachines, freesmachines, decoupeerzagen en meer. Het merk heeft ook een uitgebreid assortiment accessoires die geschikt zijn voor elk Bernardo-apparaat. Bernardo staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, en heeft zich ten doel gesteld om klanten te voorzien van machines die zowel effectief als duurzaam zijn.

Bernardo's missie is om innovatieve oplossingen aan te bieden die de prestaties en productiviteit van klanten verbeteren. Bernardo wil klanten helpen hun bedrijf te laten groeien door hen toegang te geven tot het uitgebreide assortiment aan machines van Bernardo. Het merk streeft ernaar om samen met klanten op het gebied van machinebouw oplossingen te vinden die hun bedrijf ten goede komen. Bernardo wil dat zijn machines eenvoudig te gebruiken en duurzaam zijn, met een lange levensduur om hun waarde te behouden.

Historie Bernardo

In 1979 werd het Familiebedrijf ‘PWA’ opgericht. PWA was gespecialiseerd in de distributie van apparaten en machines binnen Oostenrijk. In 1993 ging het bedrijf over van een detailhandel naar een groothandel. Vier jaar na deze overstap, in 1997, werd er een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt met de registratie van het merk ‘BERNARDO’. Na een flinke groei van het merk werd het hoofdkantoor, gevestigd in Linz, in 2004 uitgebreid van 600 m2 naar 2000 m2. En in 2008 begon de bouw van een geheel nieuwe centrale magazijn in Engerwitzdorf, Duitsland, met een opslagruimte van maar liefst 3700 m2. Daarnaast werd het hoofdkantoor in Linz dit jaar volledig gerenoveerd. Het centrale magazijn werd in 2014 nog eens uitgebreid met 3500 m2 door de positieve bedrijfsontwikkelingen.

Pijpuitlinker Bernardo

Bernardo biedt verschillende soorten pijpuitblinkers aan, ook wel bekend als pijpuitslijpers of pijpenstansen. Deze gereedschappen worden gebruikt om de binnenkant van pijpen of buizen te reinigen en op te ruimen, zodat ze klaar zijn voor verdere bewerking of gebruik. . De Bernardo Pijpuitklinker bestaat uit twee koppels met klemkracht, die zorgen voor een stevige grip zodat er geen lekkage optreedt tijdens het werk. Het gereedschap kan ook worden gebruikt om buisverbindingen te verankeren met behulp van kernsmelting, wat zorgt voor een sterke verbinding. De pijpuitblinkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de toepassing en het type materiaal dat moet worden bewerkt. De gereedschappen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze lang meegaan.

Bernardo's pijpuitblinkers zijn geschikt voor verschillende sectoren, zoals de metaalbewerkingsindustrie, de automobielindustrie en de installatietechniek. Ze zijn ontworpen om snel en efficiënt te werken en zijn van hoge kwaliteit om optimale prestaties te bieden.

Kolomboormachine Bernardo

Bernardo's kolomboormachine is een populair product dat wordt gebruikt door veel professionals. Met de Bernardo kolomboormachine is het mogelijk om professionele kwaliteit boren te maken in metaal, hout en plastic door gebruik te maken van meerdere snijdiscs. Het apparaat heeft ook verschillende snelheidsinstellingen waarmee je de juiste boorcapaciteit kan selecteren voor elk project. De boormachines zijn ook uitgerust met geïntegreerde beveiligingsvoorzieningen zoals overspanning, trillingsalarmen en een beveiliging tegen oververhitting. De kolomboormachines kunnen de machines worden gebruikt in verschillende toepassingen, van kleine productiebedrijven tot grootschalige industriële fabrieken.

De producten van Bernardo staan garant voor veiligheid en betrouwbaarheid bij het gebruik.