fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Fuelworks Fuelworks

Filters

Fuelworks is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige brandstofapparatuur en -accessoires voor commerciële en industriële toepassingen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van brandstofbeheer, inclusief pompen, tanks en andere accessoires voor het opslaan, transporteren en leveren van brandstoffen.

Fuelworks is opgericht in de Verenigde Staten en richt zich voornamelijk op de Noord-Amerikaanse markt. Het bedrijf heeft echter wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd en exporteert zijn producten naar verschillende landen over de hele wereld.

Fuelworks heeft een breed assortiment aan producten, waaronder brandstofpompen, diesel- en benzinetanks, slanghaspels, brandstofmetering-apparatuur en nog veel meer. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om duurzame en betrouwbare producten te leveren die voldoen aan de strenge eisen van de commerciële en industriële sector.

Het merk Fuelworks staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en after-sales ondersteuning. Het bedrijf werkt nauw samen met zijn klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat de producten perfect aansluiten op de eisen van de klanten.

Brandstofpompen Fuelworks

Fuelworks biedt een breed scala aan brandstofpompen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om pompen te produceren die betrouwbaar en duurzaam zijn en die voldoen aan de strenge eisen van de commerciële en industriële sector.

Het assortiment brandstofpompen van Fuelworks omvat onder andere handpompen, elektrische pompen, dieseltransferpompen en benzinepompen. De pompen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld pompen met verschillende doorvoersnelheden, verschillende voltages en verschillende aansluitingen.

Veel van de pompen van Fuelworks zijn voorzien van handige functies, zoals automatische uitschakeling bij het bereiken van de maximale druk of de maximale stroom, en ingebouwde filters om verontreinigingen uit de brandstof te verwijderen. Bovendien zijn de pompen ontworpen om gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en zijn ze voorzien van duidelijke instructies en handleidingen.

Historie Fuelworks

Fuelworks is een relatief jong bedrijf dat werd opgericht in 2016 in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht door een team van ervaren professionals uit de brandstof- en transportindustrie, die zich richtten op het leveren van innovatieve en hoogwaardige brandstofapparatuur en -accessoires.

Fuelworks begon met het aanbieden van een beperkt assortiment van brandstofpompen, tanks en accessoires, maar breidde al snel uit naar een breder assortiment van producten voor commerciële en industriële toepassingen. Het bedrijf heeft zich sindsdien gepositioneerd als een toonaangevende leverancier van brandstofapparatuur in de Verenigde Staten en heeft zich ook op de internationale markt gericht.

Fuelworks is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten om te voldoen aan de behoeften van de klanten. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in geavanceerde productietechnieken en apparatuur om de kwaliteit van de producten te waarborgen en om snel te kunnen inspelen op de veranderende marktvraag.

Fuelworks heeft een sterke focus op klantenservice en technische ondersteuning, en werkt nauw samen met zijn klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke behoeften. Het bedrijf streeft naar een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering en gebruikt waar mogelijk milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

In het kort is Fuelworks een jong en innovatief bedrijf dat snel is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige brandstofapparatuur en -accessoires. Het bedrijf heeft een sterke focus op klantenservice, technische ondersteuning en duurzaamheid, en investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten.