fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Graphite Graphite

42 resultaten
Sorteer op
Filters

Graphite Tools is een internationaal merk dat een breed scala aan gereedschappen produceert en levert aan klanten over de hele wereld. Het merk is opgericht in 1981 in Polen en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare gereedschappen.

Graphite biedt gereedschap aan voor verschillende doeleinden, waaronder houtbewerking, metaalbewerking, bouw, elektriciteit en tuinieren. Het merk biedt ook een reeks accessoires en uitrustingen om klanten te helpen hun gereedschappen te onderhouden en te repareren.

Het merk streeft naar innovatie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde gereedschappen te leveren. Het merk is toegewijd aan het leveren van gereedschap van hoge kwaliteit en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en ergonomische ontwerp.

Graphite Tools heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om toegang te krijgen tot hun gereedschappen. Het merk heeft ook een uitstekende klantenservice en biedt garanties en after-sales ondersteuning voor al hun producten.

De tools van Graphite

Graphite Tools biedt een breed scala aan gereedschappen voor verschillende doeleinden. Hieronder staan enkele van de meest populaire gereedschappen die door het merk worden geleverd:

  • Handgereedschap: Graphite Tools biedt verschillende soorten handgereedschap, waaronder hamers, tangen, schroevendraaiers, zagen en sleutels. Deze gereedschappen zijn ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals chroom-vanadiumstaal, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Elektrisch gereedschap: Het merk levert ook elektrisch gereedschap, waaronder boormachines, schuurmachines, zaagmachines, slijpmachines en andere soorten elektrisch gereedschap. Deze gereedschappen zijn ontworpen om krachtig en efficiënt te zijn en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en koper om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.
  • Pneumatisch gereedschap: Graphite Tools biedt een breed scala aan pneumatisch gereedschap, waaronder pneumatische schuurmachines, hamers, boormachines en andere soorten gereedschap. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor gebruik in een industriële omgeving en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.
  •  Tuingereedschap: Het merk biedt ook tuingereedschap, waaronder grasmaaiers, heggenscharen, grastrimmers en andere soorten gereedschap. Deze gereedschappen zijn ontworpen om efficiënt te zijn en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium om duurzaamheid te garanderen.

Alle gereedschappen van Graphite Tools zijn ontworpen om comfortabel en veilig te gebruiken, met speciale aandacht voor ergonomie en veiligheid. Het merk is toegewijd aan het leveren van gereedschap van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Historie Graphite

Graphite Tools is een Poolse fabrikant van hoogwaardige gereedschappen en is opgericht in 1981 in de stad Stalowa Wola in het zuidoosten van Polen. Het bedrijf begon als een kleine productiefaciliteit voor handgereedschap en is uitgegroeid tot een internationaal merk dat een breed scala aan gereedschappen levert aan klanten over de hele wereld.

In de jaren '90 begon Graphite Tools zich te richten op het ontwikkelen van elektrisch gereedschap en breidde het zijn productportfolio uit om te voldoen aan de groeiende vraag naar betrouwbare en hoogwaardige gereedschappen. Het bedrijf bleef zich richten op innovatie en investeerde in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde gereedschappen te leveren.

In 2011 vierde Graphite Tools zijn 30-jarig bestaan en het bedrijf bleef groeien en uitbreiden, met nieuwe productlanceringen en innovaties op het gebied van gereedschappen. Het merk blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om zijn producten te verbeteren en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten.

Tegenwoordig heeft Graphite Tools een wereldwijd netwerk van distributeurs en partners en blijft het merk zich richten op het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame gereedschappen aan klanten over de hele wereld.